Keşan'da tehlikeli gerginlik

Teröristin Keşan'da amcasına ait işyeri saldırıya uğradı

Keşan'da tehlikeli gerginlik
Keşan'da tehlikeli gerginlik
GİRİŞ 24.03.2016 18:57 GÜNCELLEME 24.03.2016 18:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara Kızılay'da 35 kişinin yaşımını yitirdiği canlı bomba saldırısının planlayıcısı olarak aranan Vahit A.'in Edirne'nin Keşan İlçesi'nde oturan amcası 45 yaşındaki Ali A.'e ait işyeri saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişilerin saldırısında işyerinin camları kırılırken Ali A. hafif yaralandı

Olay bugün saat 13.30'da Büyük Cami Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan tatlıcıda meydana geldi. Geçen 13 Mart'ta Ankara Kızılay'da 35 kişinin hayatını kaybettiği, 2 teröristin parçalandığı canlı bombalı saldırının planlayıcı olarak aranan Vahit A.'in, Keşan'da oturan yakınlarından amcası 45 yaşındaki Ali A.'ya ait işyerine gelen kimliği belirsiz bir kişi, tatlı yedikten sonra sandalyeyle işyerinin camını kırdı. Tepki göstermesi üzerine işyeri ve dışında bulunan yaklaşık 15 kişilik grup, Ali A.'ya saldırdı.

Polisin olaya kısa sürede müdahalesi sonucu hafif yaralanan Ali A., saldırganların elinden alınarak, polis aracıyla Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KALABALIK TOPLANDI
Olayın duyulması üzerine işyeri önünde toplanan kalabalık terör saldırılarını protesto ederek tepki gösterdi. Grup, polis tarafından güçlükle sakinleştirilerek, ekiplerce çekilen emniyet şeridi dışına çıkarıldı. Keşan İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp da olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Bu sırada cadde üzerinde bulunan esnaf ise işyerlerine Türk bayrağı astı. Cadde trafiğe kısmen kapatılırken, polisin işyeri çevresindeki güvenlik önlemleri sürüyor.

KAYMAKAM İNCELEMEDE BULUNDU
Keşan Kaymakamı Nuri Özder, kimliği belirlenemeyen kişilerce saldırıya uğrayan işyerinde inceleme yaptı. Olay yerine gelerek, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp'ten bilgi alan Kaymakam Nuri Özder, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Daha olay yeni oldu. İşyerine bir tepki var. Camları kırılmış, kıranları tespit edip gereği yapılacak. İşyeri şu an güvenlik nedeniyle kapalı tutulacak. İleri dönemde tekrar açılıp açılmayacağını değerlendireceğiz" dedi. Çevrede toplananlarla da konuşan Özder, kendilerinden sağduyulu olmalarını ve dağılmalarını istedi.

Polis, işyerine ve sahibi Ali A.'e saldıranların kimliğinin tespit edilerek yakalanması için görgü tanıklarının ifadelerine başvururken, çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri de incelemeye alındı.

İşyeri sahibi Ali A.'in güvenlik nedeniyle halen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekletildi.

YORUMLAR 8
  • Digerleri 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bunu kesandan gonderdik.trakya ya dagilmis olan digerleri ne olacak
    Cevapla
  • mmm 8 yıl önce Şikayet Et
    keşanlılar akıllandılar demekki teroristlerle hareket eden chp yede bundan böyle oy vermezler
    Cevapla
  • DADAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru olan yapılmış ailelerinin mal varlıklarına el konuşlup savunma sanayinde kullanılsın mümkünse
    Cevapla
  • İSMAİL 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk nin istediği zaten bu bunu yapamak ülkemize ne kazandırabilir
    Cevapla
  • Nazım Zengin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin evlatları hain izbelerinde şehit olurken, hainler ve onların akrabaları batıda semirmeye, sermaye sahibi olmaya çalışıyor... Yok öyle bir memleket... Ya herkes adam olacak; ya da film kopacak!!!
    Cevapla
  • YKaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be klavye Mücahidi kim tutar seni!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü