Diyanet- Sen'den Ayşe Arman'a iffet dersi!

Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi Yazarı Ayşe Arman bu kez de milletin ahlaki değerlerini hedef aldı.

Diyanet- Sen'den Ayşe Arman'a iffet dersi!
Diyanet- Sen'den Ayşe Arman'a iffet dersi!
GİRİŞ 29.03.2016 17:48 GÜNCELLEME 29.03.2016 17:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arman’ın Hürriyet’teki köşesinde yazdığı sokakta öpüşme ve sevişmeye teşvik eden ahlaksız mesajları tepkilere neden olurken, konuyla ilgili Yeni Akit’e konuşan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Bu milletin çok değerli kızlarını, evlatlarını soyup rezil etmekten, onların bütün güzelliklerini ifşa etmekten başka bir düşünceleri yok” diye konuştu.

 Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi Yazarı Ayşe Arman bu kez de milletin ahlaki değerlerini hedef aldı. Arman’ın Hürriyet’teki köşesinde yazdığı sokakta öpüşme ve sevişmeye teşvik eden ahlaksız mesajları tepkilere neden olurken, konuyla ilgili Yeni Akit’e konuşan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Bu milletin çok değerli kızlarını, evlatlarını soyup rezil etmekten, onların bütün güzelliklerini ifşa etmekten başka bir düşünceleri yok” diye konuştu.

TOPLUMSAL DEĞERLERLE DALGA GEÇTİ

Toplumun ahlaki değerlerini hedef alan yazı ve röportajlarıyla bilinen Hürriyet yazarı Ayşe Arman İslam’ın emirleriyle dalga geçen bir yazı daha kaleme aldı. Arman yazısında , “Güzel ahlaklı bir kız olmak istiyorsan, yüksek sesle gülmeyeceksin, kahkaha atmayacaksın, hamileyken dar şeyler giymeyeceksin, ağır başlı olacaksın, kürtaj yaptırmayacaksın, kızlı erkekli yaşamayacaksın, sevgilinle bankta yan yana oturmayacaksın, öpüşmek, el ele tutuşmak asla! Sevişirsen aman Allah’ım!”ifadelerine yer verdi.

“ÖNCE ÖĞREN SONRA YAZ”

Arman’ın yazısını işaret eden Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar,“Ayşe Arman güzel ahlaklı kız olmayı kıyafetle değerlendirmesi onun ahlakı ve edebi hafife almasının ve İslam’ın insanlar için, kadınlar için ortaya koymuş oldukları güzelliği ve güzel davranışları inkâr etmesidir. Toplumun değerlerine örfüne, âdetine ve geleneğine hakaret etmek için yazılmış bir yazı. Ahlak’ın ne olduğu olduğunu önce Arman öğrensin ve ondan sonra ahlak konusunda düşüncelerini söylesin. Giyilecek olan kıyafetler sokakta ayrı, evin içinde ayrı bir önem arz eder. Sokaktaki kıyafetler eğer genel ahlak kurallarına, genel toplum yapısına uymuyorsa kabul edilmez” ifadelerini kullandı.

“HAYVAN GİBİ SORUMSUZ YAŞAYAMAYIZ”

Arman’ın gibi isimlerin toplumun değerlerini bozmayı görev edindiğini belirten Bayraktutar, “Ayşe Arman gibiler bu milletin çok değerli kızlarını, evlatlarını soyup rezil etmekten, onların bütün güzelliklerini ifşa etmekten başka bir düşünce taşımıyor. Çünkü onlara verilen görev bu toplumun değerlerini bozmak ve neslinin geleceğini tahrip etmek. Arman istediği gibi yaşasın ama bu toplumun değerlerine de saldırmasın. Bizim ahlak anlayışımızda hayvanlar gibi sorumsuzca yaşamak yok. Bu tip insanlar toplumun bütün menfaatlerini kendi çıkarlarına kullanmaktır. Onlar bu toplumun insanları değildir. Onların değer yargılarının da bizim için hiçbir önemi yoktur” şeklinde konuştu.

KAYNAK: YENİAKİT
YORUMLAR 2
  • elif 8 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık sayın bayraktutar ne yediği belirsiz bu ahlak yoksunu kadın kendi çocuğunu salsın sokaklara banklarda istediğini yapabilir istediğiyle ama bizim yetiştirilme ve yetişme tarzımıza bu pis diliyle laf uzatamaz ahlaksız olduğunuzu zaten biliyorduk bir kez daha gözler önüne sermiş patronu kim onun sonuçta...
    Cevapla
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadini bildirecek kimse kalmadımı! Aydın Doğan halen ayakta olması ve bu Ülkede at güdmesi beni şaşırtıyor!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!