Beratcan'ın annesi için karar verildi!

Serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazıyla yeniden gözaltına alınan ve hakim kaşısına çıkartılan anne Türkan Karakütük tutuklandı.

Beratcan'ın annesi için karar verildi!
Beratcan'ın annesi için karar verildi!
GİRİŞ 31.03.2016 11:59 GÜNCELLEME 31.03.2016 12:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kartal'da, kaybolduktan sonra Tuzla Orhanlı Tepeüstü Mahallesi'nde ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, katil zanlısı servis şoförü Ersin K. ve Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sevk edilen katil zanlısı Ersin K. tutuklanırken anne serbest bırakılmıştı.

Soruşturma savcısı Mehmet Arzik'in itirazını kabul eden Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, anne Türkan Karakütük hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartmıştı.

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Türkan Karakütük Anadolu Adliyesi'ndeki duruşmada tutuklandı. Anne Karakütük Kartal Cezaevi'ne gönderildi.

Basın mensuplarının, "Oğlunuzun ölümüyle alakanız var mı" sorusu üzerine Türkan Karakütük, "Yok" cevabını verdi.

YORUMLAR 6
  • Hasan Bin Abdulaziz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar gerçek kocanında suçu var . Karınla çocugunla ilgilenmez onları kurda kuşa teslim edersen , Nafakanı kazanıp aileni gecindirmez karını calıstırır sen yersen , bu tarz olaylarla karsılasırsın . Her insanin duygusal ve fitri ihtiyacları var . Sonra bunları insanlar dısarda arıyorlar . Sonra böyle üzücü durumlarla karsılasıyoruz
    Cevapla
  • orhan3755 8 yıl önce Şikayet Et
    allahım iyi insanları namussuzların şerrinden korusun.
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    adalet yerini buldu bu dünyada vıcdanınla çekecen ahirete nasıl hesap verecen onu ALLAH bilir şeytanla artık hapiste hesaplaşma zamanı idam olsaydı asılırdı bunlar ALLAH kimseye asla vermesin evlat acısı asla vermesin amin
    Cevapla
  • İşte böyle 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yaşantıların sebebini, sabahları kadın programlarında, akşamları da gayri meşru ilişkileri normalmiş gibi anlatan dizilere borçluyuz maalesef
    Cevapla
  • HakkıBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir ömür çıkamaz inşALLAH. RABBİM düşürmesin kimseyi. Ve artık konjektür gereği idam gelmeli yoksa bu psikolojik durumla çok masumun canı yanacak maazALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi