Şehit Savcı Kiraz'ın anma törenine saldırı!

Ankara Üniversitesi'nde PKK'lılarca katledilen şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı anmak isteyen bir gruba karşıt görüşlü bir grup saldırdı.

GİRİŞ 31.03.2016 16:08 GÜNCELLEME 31.03.2016 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Üniversitesi'nde geçen yıl terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı anmak isteyen bir gruba karşıt görüşlü bir grup saldırdı. Olaya müdahale eden polis ekipleri, 19 kişiyi gözaltına aldı.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde sabah ve öğle saatlerinde geçen yıl terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı anmak isteyen bir gruba, karşıt görüşlü öğrenciler saldırdı.

YORUMLAR 1
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Terörle,birlikte yapılması gereken iki türlü mücadele vardır,birisi fiziki mücadele diğeri bilimsel mücadele ki esas teröre son verecek olan budur,her ikisi de çok kuvvetli yapılmalıdır.Eğer biz sadece fiziki mücadeleyi yapıp eğitimimizde bilimsel mücadeleyi yapmazsak terörün ideolojisini çürüten bilimsel tedbirleri almazsak içimizden devamlı teröristler yetiştirmiş oluruz.İlkokuldan üniversiteye kadar bütün eğitim kurumlarımızda bu ideolojiyi bilimsel olarak çürüten çok sayıda ispatlarla her türlü kaynağı olan büyük bir ilim ve irfan ekibimiz de var.Hükümetimiz bir an önce bu eğitimi vermelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı