Özgecan'ın katilinin ödülürülmesinde flaş gelişme

Özgecan'ın katillerine yapılan silahlı saldırı soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandı.

Özgecan'ın katilinin ödülürülmesinde flaş gelişme
Özgecan'ın katilinin ödülürülmesinde flaş gelişme
GİRİŞ 13.04.2016 22:37 GÜNCELLEME 14.04.2016 08:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mersin'de, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde silahlı saldırı sonucu ölmesi babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasıyla ilgili 6 kişi tutuklandı.

Cinayeti işlediği iddia edilen G.A. ile ona yardım ettiği ileri sürülen, eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı F.Y, infaz koruma memuru H.A.Ö, hükümlüler A.T.B. ve H.B. ile H.B'nin eşi G.B, cumhuriyet savcısına ifade verdi.

İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandı.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken, önceki gün Adana Kürkçüler Cezaevinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölmüş, babası Necmettin Altındöken yaralanmıştı.

YORUMLAR 8
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    ezgi hanım elbet herkes ne yaparsa onun cezasına katlanır ama hiçbir şekilde kim olursa olsun ölüme sevinilmez onlar bir şekilde ceza sını bulur
    Cevapla
  • Kayra keskin 7 yıl önce Şikayet Et
    o mahsun Kıza yapılanlar korkunç bir olay ,doğru olanı yapmışlar gebertmişler işte.
    Cevapla
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası olmadan olmuyor. boyle insanlar idam edilmiş olsaydı masumlar can yakmazdi.
    Cevapla
  • Kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Işte bu adalet değil !!! tamam hukuk devleti falan ama adamlar masum bir vatandaşı yada bir öğretmeni camii imamı nı katletseler neyse katli vacip olan bu tür insanlığını unutmuş imansızları vurmuş bence doğru bir işte yapmıştır o katledilen kızımızın ailesi düşünmüyormuydu yavrumuz göçtü gitti yapanlar devlet kazanından yiyip içip yatıyor biz başkalarının kopya kanunlarıyla yaşarken dünyanın süper gücü denilen abd şeriat kanunlarını kısmen uygulamıyormu? Gerektiğinde idam etmiyormu? yazık inşallah bizde kısa zamanda kendimize çeki düzen verir inancımıza uygun bir anayasa ya sahip oluruz.
    Cevapla
  • ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    balka şey olsa bu kadar araştırmazdınız,bırakın adamların elleri dert görmesin iyi yamışlar. ama yook. demokrasi bu mu insan hakları bu mu ? asıl o itin yaşaması insan haklarına aykırıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası