Ahmet Hakan: Böhmermann'ınki şiir değil küfür

Erdoğan'a küfür ve hakaretler yağdıran Alman komedyene bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi.

Ahmet Hakan: Böhmermann'ınki şiir değil küfür
Ahmet Hakan: Böhmermann'ınki şiir değil küfür
GİRİŞ 17.04.2016 13:23 GÜNCELLEME 18.04.2016 00:20
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Hürriyet yazarı, Alman komedyenin şiir diye okuduğu küfür ve hakaretlerin tamamına baktığını söyleyen Ahmet Hakan "Bunun şiirle alakası bile yok, düpe düz küfür, hakaret, aşağılama" dedi.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısındaki o bölümler:

"NE VAR CANIM BUNDA" DEMEMELİSİNİZ

Tayyip Erdoğan denilince.. Nevriniz dönse de..

Jan Böhmermann denilen aşağılık Alman'ın televizyon ekranında okuduğu o iğrenç metin için.. "Ne var canım bunda! Altı üstü bir komedyenin okuduğu şiir! Niye bu kadar abartılıyor ki" dememelisiniz..

BAŞTAN SONA DİNLEDİM, MİDEM BULANDI

"Şiir" adı altında ekrandan okunan metni, baştan sona dinledim. Midem bulandı, kusacak gibi oldum, öfkeden deliye döndüm.

MİZAH DEĞİL, BİLDİĞİN KÜFÜR

Jan Böhmermann denilen aşağılık Alman mizah falan yapmıyor, küfrediyordu. Eleştirmiyor, düpedüz sövüyordu. Alay bile etmiyor, en kusturucu sözlerle alenen dümdüz gidiyordu.

TÜRKLERE DE SÖVÜYORDU

Üstelik sadece Tayyip Erdoğan'a değil Türklere de ağza alınmayacak küfürler sallıyordu. "Şiir okuduğu için hapse giren bir siyasetçi, nasıl olur da bir mizahçının şiirine dava açar" falan denilmesin. Çünkü ortada şiir falan yok. Ortada mide bulandırıcı bir küfürname, kusturucu bir nefret sövgüsü, pespaye bir ırkçılık var.

 

YORUMLAR 59
  • Haluk 8 yıl önce Şikayet Et
    O komedyencik iq sunu gösteriyor. Küfürle güldürmeye çabalıyor.almanya da ki turkler organize oluo bu komedyenciği protesto etmeli.
    Cevapla
  • kurnaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Merkel bu komedyen bozuntusuna dava actirinca ahmet hakanda merkele arka cikiyor aslinda. hurriyet ve almanya baglantisini gayet iyi biliyoruz. Bazilari yesede hepimiz yemedik ahmet hakan.
    Cevapla
  • ŞEHZADE. 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet bey biraz bu olayların arkasında neler var neden bu tür işlere musamaha gösteriliyor bunuda irdele.Kimin doğru yolda olduğunu daha iyi göreceksin.Bulunduğun yayın kuruluşununda kime çalıştığınıda ülkemize nasıl zarar verdiğinide.Sizde onlara taşeronluk yapmıyormuydunuz.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bence herbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yaklaşımı bu tarz olmalı. kendi aramızda birbirimizi eleştirebiliriz, ideolojilerimiz farklı olabilir. Ama dış kuvvetlere karşı birlikte olmalıyız. yoksa ne ideolojilerimiz ne de farkındalığımız devam etmez. hemen yanımızdaki suriyeye bakın....
    Cevapla
  • nice 8 yıl önce Şikayet Et
    ahmet hakande dize geldi buyle imane gel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!