Şehit astsubaydan çok anlamlı paylaşım!

Şırnak’ta şehit düşen Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker’in Mersin’deki baba ocağına acı haber ulaştı.

 Şehit astsubaydan çok anlamlı paylaşım!
Şehit astsubaydan çok anlamlı paylaşım!
GİRİŞ 20.04.2016 00:24 GÜNCELLEME 20.04.2016 01:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şehit astsubayın sosyal medya hesabındaki profilinde, "De ki; Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz" yazdığı görüldü.

Şehidin, merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi 87109. Sokak’ta ikamet eden babası Hasan Eker ve annesi Aynur Eker’e, evlatlarının şehadet haberi, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ve askeri yetkililer tarafından verildi. Aynı anda şehit astsubayın yaklaşık 1.5 yıl önce evlendiği Ankara’da yaşayan eşi Seçil Eker’e de askeri yetkililer tarafından acı haber ulaştırıldı. Evlatlarının şehadet haberi ile gözyaşlarına boğulan acılı aileyi, yakınları teskin etmeye çalıştı. Fenalık geçiren şehidin ablası Ayşe Eker’e ise sağlık görevlileri müdahale etti.

Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, haberi alan komşuları da eve akın etti. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da şehidin evine gelerek aileye baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Öte yandan şehit astsubayın sosyal medya hesabındaki profilinde, "De ki; Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz" yazdığı görüldü.

YORUMLAR 7
  • NNKARADAĞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Her nefis mutlaka ölümü tadacaktır.. bir gün dünyada ölecektir... o zaman ben sizi göreceğim eyyyyy pkk ve yandaşları cehennemin odunları
    Cevapla
  • Muvazzaf 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçici olan hayat ve gençliğini sonsuz, mutlu bir hayat ve gençlikle değişen zarar etmez. Allah kardeşimizin şehadetini kabul etsin. Geride kalanlarına sabırlar ve ahirete iştiyak ihsan etsin.
    Cevapla
  • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalbimizde yüreğimizdesin seni anlatmaya ve sevmeye tekbirlerle anlaya kelimeler yetmez. Biz seni ALLAH A teslim ediyoruz mekanın cennet olsun.
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    tüylerim diken oldu. Şehadet şerbetinden içmek bize de nasip olur mu?
    Cevapla
  • nurcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehidim sen rahat uyu biz senin için ölene kadar duacıyız içimiz yanıyor ama cennete gittini düşünmek bir nebze olsun nefes aldırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'