Yüksekova'da terörist bir grup teslim oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapılan arama faaliyetlerinde en büyük terörist gruplardan biri teslim oldu.

GİRİŞ 21.04.2016 16:39 GÜNCELLEME 22.04.2016 07:01
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 Mart’tan bu yana süren operasyonların sonuçlandırıldığını açıklamıştı.

Operasyonların bitmesine rağmen arama faaliyetleri devam ediyor. bugün yapılan güvenlik kontrollerinde bir grup daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

43 gün süren operasyonlarda 196 teröristin öldürüldü. 214 barikat kaldırıldı, 135 çukur kapatıldı ve 286 el yapımı imha edildi.

196 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

43 gün süren operasyonlarda 196 teröristin öldürüldü. 214 barikat kaldırıldı, 135 hendek kapatıldı ve 286 el yapımı imha edildi.

YORUMLAR 145
  • Birol Akyıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    Haberle sayfada paylaşılan videonun ne alakası var? Haberde en büyük terörist guruplardan biri teslim oldu deniyor ama videoda bir kaç askeri araç intikal halindeyken görüntüleri verilmiş.
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    ajan olarak geri örgütü içine sokun bunlardan bazılarını.
    Cevapla
  • Yurdumun İnsanı 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi,temiz dürüst ve namusluca çalışıp yurt yuva kurmak varken bu vatan hainlerinin yaptığı alçaklığın ,soytarılığın ta kendisidir.Satılmış adiler.İnşallah hepsi de doğruları görüp yollarını düzeltirler.
    Cevapla
  • Kutul amare 8 yıl önce Şikayet Et
    Sinekleri oldurmekle sonu gelmez batakligi kurutacaksin yani yonetim sistemini degistireceksin suyun basi sistemden geciyor gomlek sigmiyor vucuda
    Cevapla
  • Kutul amare 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari teslim aliyorlarya ............ bunlara en iyi cevap vatansiz birakmakta geciyor yolu . Atin turkiyeden cikartin vatandasliktan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri