Özdemiroğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

73 yaşında hayata veda eden Özdemiroğlu, Levent Afet Yolal Camisi’nde İkindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verildi.

Özdemiroğlu'nun ölüm nedeni belli oldu
Özdemiroğlu'nun ölüm nedeni belli oldu
GİRİŞ 21.04.2016 17:48 GÜNCELLEME 21.04.2016 18:36

Cenaze töreninden saatler önce camiye gelen Attila Özdemiroğlu'nun eşi ve çocukları taziyeleri kabul etmeye başladılar. 

Attila Özdemiroğlu'nu son yolculuğunda yalnız bırakmayan isimlerin arasında Halit Kıvanç, Müjdat Gezen, Kerem Görsev, Bilgen Bengü, Suat Suna, Özdemir Erdoğan, Teoman, İpek Açar, Zülfü Livaneli, Mehtap Ar ve Nil Burak da var.

"BEL KEMİĞİ KIRILDI AMELİYATA ALINDI NARKOZ AĞIR GELDİ" 

Son yolculuğuna uğurlanan Attila Özdemiroğlu'nun kızı Yaprak Özdemiroğlu babasının ölüm nedeninin bel kemiğini kırması olduğunu söyledi. Özdemiroğlu: "Düştü bel kemiğini kırdı. Ve ameliyata almak zorunda kaldılar öyle yaşayamazdı. Felç olacağını söylediler tamamen her şeyin. O da öyle yaşamak istemezdi. Risk alındı amliyata kabul edildi. Ameliyata girdiğinde MR altında yapıldı ameliyat. Çok fazla beton koymak zorunda kalmışlar omurgalara. Dolayısıyla 4 saat sürdü. Narkoz ağır geldi. Çıktıktan sonra konuşamadı, ayılamadı, bir anda ağırlaştı ve sabah da kaybettik." dedi.

Yaprak Özdemiroğlu, babasını ise şu sözlerle anlattı:

 "Onun daha bir çok insanın bilmediği tarafları vardı. Çalamadığı enstrüman yoktu. Besteleri çok önemliydi. Ülkedeki bir çok sanatçıyı o çıkardı. 70'li ve 80'li yıllarda. İlk özel radyoları o kurdu. Türkiye'deki bütün müzisyenlerin telif haklarını ilk önce o getirdi ülkeye. Son anına kadar telif hakları için uğraştı. Müzisyenlerin emeğinin karşılığını alabilmesi için çalıştı. Pilottu, uçmayı çok severdi. Ameliyattan sonra uçuşla ilgili çok şey sayıkladı. Özgürlükçüydü. Özgürlüğe inanırdı. Çok pozitif bir insandı. Hepimizi rahatlattı aslında. Hep iyimser oldu, hep yüzü güldü. hiçbir zaman, hiçbir anda moralini düşürmedi. Herhangi bir rahatsızlığı ona söylendiği anda bile 'benim işim var' derdi. İnanın ki o hasta yakınları için çok rahatlatıcı bir şey oluyor."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı