PKK'lıların telsiz konuşmalarında 'izmarit' detayı

Cumhuriyet Gazetesi'nin 'yere izmarit bile atmıyorlar' dediği teröristlerin, izmaritleri neden yere atmadıkları ortaya çıktı.

PKK'lıların telsiz konuşmalarında 'izmarit' detayı
PKK'lıların telsiz konuşmalarında 'izmarit' detayı
GİRİŞ 26.04.2016 17:44 GÜNCELLEME 27.04.2016 09:58
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ömer Çamoğlu'nun haberi;

Şırnak'ta bir mağarada yaşayan PKK'lıların bugün yayınlanan telsiz konuşmalarında örgütle ilgili ilginç bir detay gün yüzüne çıktı. 

"İZMARİTLERİ TESPİT EDECEKLER DİYE KORKUYORUM"

Mağaradaki terörist, diğer teröriste ne kadar zor durumda olduklarını, her an TSK tarafından yerlerinin tespit edilebileğini anlatırken "arkadaşlar izmaritlerini her yere atıyorlar. Yakında bu izmaritleri tespit edecekler diye korkuyorum" ifadelerini kullanıyor. 

CUMHURİYET GAZETESİ "ÇEVRE HASSASİYETİ" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Gazetesi Kandil'e muhabir gönderip, PKK kamplarında röportaj yaptırmıştı. Röportajda "yerlere izmarit bile atmıyorlar" denilerek, terör örgütünün propagandası yapılmıştı. İzmarit konusu uzun süre medyada tartışılmış, gazetenin bu tavrı büyük tepki çekmişti. 

Röportajı yapan muhabir şunları yazmıştı: 

Bir iki küçük not: Kandil'de doğaya saygı önemli. Dağ taş demiyorlar, sigara izmaritlerini bile yerlere atmıyorlar. Eteklerde yaşayan köylülerin rastgele ağaç kesmesine izin vermiyorlar. Her yer tuvalet anlayışı yok, 'kurum'ların özel tuvalet alanları var. Komünal bir yaşam var.

Ancak telsiz kayıtları, PKK'lıların yere izmarit atmamalarının doğa hassasiyetinden değil, TSK'nın yerlerini tespit etmemesi için tedbir amacı taşıdığını ortaya koydu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 51
  • ertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet gazetesi kapansın artık
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Çamuriyet gazetesi kendi zihniyetini ne zaman kötüledi ki .
    Cevapla
  • özgür 7 yıl önce Şikayet Et
    kalemli ihanetçilere de tekrar operasyon şart ayrıca beyin ameliyatı farz oldu bunlara.bu ülkenin ekmeğini yediniz haram zıkkım olsun size.haaa bu arada ailece dağa çıkın dağ havası alırsınız.
    Cevapla
  • Bacım 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gazetenin muhabirlerinin kafası bu kadar çalışıyor demek ki. Akıl edemezler çünkü yok...
    Cevapla
  • levent 7 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet gazetesine iyi oturmuştur gerçek... cumhuriyet, oradaki sapıklık ve tecavüzleri de sosyal hayat olarak lanse ediyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!