Kan donduran olay: Ailesinin gözü önünde...

Yol verme tartışmasında pompalı tüfekle çocuklarının ve eşinin gözleri önünde vurulan Umut Uzunluöz yaşamını yitirdi.

Kan donduran olay: Ailesinin gözü önünde...
Kan donduran olay: Ailesinin gözü önünde...
GİRİŞ 28.04.2016 12:09 GÜNCELLEME 28.04.2016 12:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çorum’da yol verme nedeniyle çıkan kavgada, 2 çocuğu ve eşinin gözü önünde pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan 36 yaşındaki Umut Uzunluöz, bu Sabah yaşamını yitirdi.

Olay 3 gün önce Çorum’un Bahabey İpek Taksi Kavşağı’nda meydana geldi. Evli 2 çocuk babası Umut Uzunluöz, eşi ve çocuklarıyla Bahabey Caddesi’nde otomobiliyle hareket halindeyken, yol verme yüzünden içerisinde 4 kişinin bulunduğu başka bir otomobilin sürücüsü ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Umut Uzunluöz, eşi ve çocuklarının gözü önünde 4 kişi tarafından önce dövüldü, ardından pompalı tüfekle sırtından vurularak ağır yaralandı. Ambulansla Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Umut Uzunluöz, yapılan tüm müdahaleye rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Umut Uzunluöz’ün vurulmasıyla ilgili soruşturma başlatan polis, olayla ilgili Beytullah D., Enver D., Kemal T. ve Enes K.’yi, gözaltına altına aldı. 4 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 15
  • Burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek istiyorsun dinsiz demekle Ahmed ismin güzel ama bu söylediğinin isminle hiç alakası yok.bari ismini değiştir ALLAH C.C iki kulak bir ağız vermiş bir söyle iki defa dinle diye
    Cevapla
  • arifan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara her türlü ceza az gelir bunlar için yaşasın cehennem hayvan oğlu hayvanlar...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    dinsiz rejimde normaldır bunlar.. imamlara her cuma rejime dua eder.. bilmem anlatabildim mi
    Cevapla
  • Dedeoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık tan nasibini alamamış insan müsveddeleri, çok yazık. 4 kişi birden hem dövün yetmedi öldürün. Bu Nasıl psikoloji, Nasıl bi ruh hali.. Ruhsuz yaratıklar.ne oldu şimdi?!
    Cevapla
  • Yalçın 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ailesin önünde, ortalık serseri, saygısız, tahammülsüz ve haydut kaynıyor. Trafikte bu çeşit olaylardan artık bıktık. Buna kesin çözüm bulunmalı, ehliyeti olan veya olmayanlara pisikolojik testen geçirilmeli, yapanlar en ağır şekilde ceza almamlılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!