Şehit Üsteğmen'in ikizleri yetim kaldı

Şırnak'ta şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik'in İstanbul Sultanbeyli'deki baba evine ateş düştü.

GİRİŞ 28.04.2016 23:51 GÜNCELLEME 28.04.2016 23:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta, Gazipaşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik'in İstanbul Sultanbeyli'deki baba evine ateş düştü.
 
TAZİYE ÇADIRI KURULDU
Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Kur'an Kursu Caddesi, Hünkar Sokak'taki evin yanında büyük bir taziye çadırı kuruldu. Çadırda ziyaretçilere yemek ikram edildi. Baba Güngör Çelik taziyeleri kabul etti.
 
SOKAK BAYRAKLARLA DONATILDI
Şehidin baba evinin bulunduğu tüm sokaklar ziyaretçilerin araçları ile trafiğe kapanmış durumda. Polis ve jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınan sokak Türk Bayraklarıyla donatıldı.
 
GEÇİCİ GÖREVLE ŞIRNAK'A GİTMİŞTİ
Asıl görev yeri Muş olan Şehit Üsteğmen Rahim Çelik'in geçici görevle Şırnak'a gittiği belirtildi.
 
İKİZ ÇOCUKLARI VARDI
Şehidin 5 aylık İrfan ve Eymen adlı ikiz çocukları olduğu öğrenildi. Şehit Rahim Çelik'in cenazesi bu gece annesi ve eşinin gözetiminde İstanbul'a getirilecek.
 
ŞEHİT BABASI: VATAN SAĞOLSUN
Konuşmakta güçlük çeken şehit babası Güngör Çelik, "Vatan sağolsun. Allah bize sabır versin. İki tane ikiz torunumuz vardı. Muş'tan geçici görevle önce Cizre, sonra Şırnak'a geçti. Ne zaman döneceği belli değildi" dedi.

YORUMLAR 12
  • ASLAN ŞEHİT 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşımın silah arkadaşıydı. Eşi ve annesi ilk haberde yıkıldı. Daha 1,5 yıl önce evlendi. İkizleri hergün ağlarken bugün hissetmiş olacak ki hiç ağlamadılar. Bebeklerini bir kez gördü. İkizler için araba aldı. Daha 3 gün önce. Kullandıklarına göremeden şehadet haberi geldi. Bir aile tamamen yıkıldı. Mekanı cennet olsun şehidimin. Aziz Türk milletini bu coğrafyada ilelebet hüküm sürmeyi nasip et Ya Rab.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc rahmet eylesin & cennetine kabul eylesin inşaALLAH ... AKP hükümetinin bu bölgeleri çözüm süresince boşlayıp bu kadar istaihbarat eksikliğine sebep olduğu için ISLAH eylesin & akıl & fikir & vicdan nasip eylesin inşaALLAH .
    Cevapla
  • Veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sebep olan HAYDUT ve AVANELERİ ALLAH bu acının 10 mislini size yaşatmadan öllmeyin
    Cevapla
  • İnsan haklari 7 yıl önce Şikayet Et
    Cocuk katili ermeni teror orgutu hdpkk ve dhchpk insanlik icin bir virustur Tum teroristler itlaf edilene kadar agir silahlar kullanilmalidir
    Cevapla
  • konyalii 7 yıl önce Şikayet Et
    allah c.c sorgusuz sualsiz cennetine koysun insallah cocuklarini cennette buyutmek nasip etsin bu dunya hayatinda tadamadigi yasiyamadigi tum guzel seyleri cennette tadmak nasibini gostersin insallah geride kalanlara allah c.c den sabir diliyorum onlar sehit esi sehit cocuklari olma gururunu yasasinlar allah karsisina cikacak tum engelleri omur boyu kaldirsin insallah aminn...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!