'Canlı bomba' Urfa'dan, bomba İstanbul'dan gelmiş

Canlı bombayı taşıyan sürücüye Emine K.'nın fotoğrafını gösterdiklerinde "Evet canlı bomba bu" dediğini ifade etti.

'Canlı bomba' Urfa'dan, bomba İstanbul'dan gelmiş
'Canlı bomba' Urfa'dan, bomba İstanbul'dan gelmiş
GİRİŞ 29.04.2016 14:19 GÜNCELLEME 29.04.2016 14:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursa'da, geçen çarşamba günü Ulucami'nin batı kapısında düzenlenen ve 23 kişinin yaralandığı canlı bomba eylemi ile ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Şanlıurfa'dan geldiği belirlenen 'canlı bomba'nın üzerinden kimlikleri çıkan Sultan Y. Afyonkarahisar'da, Emine K. ise İstanbul'da gözaltına alındı.

Polis, olayın kilit ismi Emine K.'nin, Sultan Y.'nin kimliğini kopyalamanın yanı sıra İstanbul'da hazırlanan bomba düzeneğini çanta içerisinde Bursa'ya getirdiğini belirledi. Polis yetkilileri, 'canlı bomba' ile Emine K. ve Sultan Y.'nin yüz ve fizik olarak birbirlerine çok benzemesinin dikkat çekici olduğunu, canlı bombayı taşıyan sürücüye Emine K.'nın fotoğrafını gösterdiklerinde "Evet canlı bomba bu" dediğini ifade etti.

4 KİŞİNİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Bursa'da geçen çarşamba günü saat 17.26'da Ulu Cami'nin batı kapısı yakınında canlı bombanın kendini patlatması sonucu 25 yaşındaki kadın terörist parçalanarak ölmüş, 23 kişi ise hafif yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan bu kişilerden 15'i ayakta tedavi edilmiş, 8'i tedavi altına alınmıştı. Hastanede tedavi edilen bu kişilerden de 4'ü bu sabah taburcu edildi. Tedavileri süren 4 kişinin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

YORUMLAR 2
  • Yalçın 7 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde bu pkk /pkklı illeti... Allah devletimizi ve milletimizi korusun. Devletimizde sonuna kadar kararlılıkla bu meseleyi tamamen bitirmek için mücadele etmeli, devlet kadrolarından, meclisten başlayıp bu vatan hainlerini vatandaşlıktan atmalı, geten cezalar verilmelidir, her türlü hain temizlenmeli. Artık milletimiz huzura kavuşmalıdır.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    sabırlı ve uyanık olamak lazım, güney doğudan gelen araçları yolda durdurarak araştırmak lazım , buda caydırıcılığı sağlayacaktır ! istanbulda ki DHKP-clileri yakalayınca aile efradını top yekün geldikleri yere sevkedin bunların aileleri, çocukların yapacakları terörü biliyorler ve destekkliyorlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi