HDP'li vekilden skandal! Yine katıldı

HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, Kağızman ilçesindeki operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cenazesine katıldı.

HDP'li vekilden skandal! Yine katıldı
HDP'li vekilden skandal! Yine katıldı
GİRİŞ 29.04.2016 18:05 GÜNCELLEME 29.04.2016 18:08
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristin cenazesine katıldı.

Kağızman ilçesinde 25 Nisan'da düzenlenen hava destekli operasyonda ölü ele geçirilen 5 teröristten biri olan Ümit Polat'ın (18) cenazesi, Erzurum Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazeyi terör örgütü mensubunun ailesiyle birlikte teslim alan HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, teröristin Ağrı'nın Diyadin ilçesi mezarlığındaki cenaze törenine de katıldı.

Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik "Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk-7" adıyla 25 Nisan'da düzenlenen operasyonda, aralarında Ümit Polat'ın da bulunduğu 5 terörist etkisiz hale getirilmişti

YORUMLAR 62
  • Dabakat-ül ozon 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bu kürtlerden ayrılığı konuşmaya başlamalı.bölge halkı her yönüyle bu ülkenin başına bela.hayinlikte şehirler birbirleriyle yarışıyor.dindarı!!! Bile öcalanı peygamber görüyor.işe seyahat kısıtlaması ile başlanmalı yoksa çok geç olacak
    Cevapla
  • Bingöllü 7 yıl önce Şikayet Et
    Teror destekcisi hdpkk li vekil teroristler chp lilerin oylariyla meclise girdi
    Cevapla
  • Sedat A 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kürtlerin değil pkknın , abd nin , israilin ve ingilterenin vekilleridir.
    Cevapla
  • türkolog 7 yıl önce Şikayet Et
    ahirette de aynı yere katılacaklar şüphesiz
    Cevapla
  • Defedin 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri. Irak parlamentosunu kavga ile bastırıp iraki parçaladılar. Aynı tezgahı turkiyede sahneliyorlar. Parlamentoyu iraktaki gibi calismaz hale getir meye calistilar. PKK ya destek verenleri veya herhangi bir PKK bağı olanları, PKK cenazesine katılanları vatandasliktan cikarin sinirdisi edin. Mallarını devlete gelir kaydedin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar