Erdoğan'dan paralel uyarısı: Kim ısrar ediyorsa...

İlim Yayma Cemiyeti'nin 65. yaş gününde konuşan Erdoğan, 'paralelde ısrar edenler, başlarına gelecekleri kabul ediyorlar demektir' dedi.

GİRİŞ 30.04.2016 15:10 GÜNCELLEME 30.04.2016 16:21
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti'nin 65. yaş günü vesilesiyle düzenlenen törende paralel yapıyla mücadelenin sıkı şekilde süreceğini söyledi.

BU CAN BU TENDE OLDUKÇA SONUNA KADAR GİDECEĞİZ

Paralel yapının da Batı medyası gibi Türkiye'yi karalamaya çalıştığını, ancak inlerine girildiğini hatırlatan Erdoğan "Yalanın envai çeşidi onlarda var. Çok ciddi kısmı cezaevinde, bir kısmı kaçtı gitti. Dedik ya inlerine gireceğiz, girdik, giriyoruz. Bu can bu tende oldukça bu ümmete ihanet eden kim olursa olsun sonuna kadar gideceğiz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

ABD ziyaretimde bir baktım PKK ile paralel devlet yapılanması yan yana. O fotoğraf hala gaflet içinde olan kardeşlerimize temenni ederim ki kurtuluş yolu olur.

ÜLKEMİZİN EN PARLAK BEYİNLERİNİ RİYAKAR ROBOTLARA ÇEVİRDİLER

Adana'daki MİT TIR'ları meselesinde, Türkiye hukuk devleti olmasaydı bu ihanetin cezası çok başka olurdu. Türkiye hukuk devleti olmayı başardığı için hesabı mahkemede veriyorlar. Bu sıradan mesele değildir. En açık, en aleni ihanet teşebbüsünü gerçekleştirenlerin bu millete ve bu devlete yapamayacakları kötülük yoktur. Bu ihaneti yapanlar kendi kazdıkları kuyuya düşmüştür. Paralel ihanet şebekesinin ülkemize verdiği zarar gayet büyüktür. Ülkemizin en parlak beyinleri şahsiyetsiz, kişiliksiz, riyakar robotlar haline dönüşmüştür. 

PARALELDE ISRAR EDENLER BAŞLARINA GELECEKLERİ KABUL EDİYOR DEMEKTİR

Hala bu yapının içinde kalmakta ısrar edenler, hiç kusura bakmasınlar başlarına gelecekleri kabul ediyor demektir. Terör örgütü içinde bulunana terörist denir. Türkiye'nin en parlak beyinleri paralel yapı tarafından adeta iğfal edildi.

HADDİNİ BİLMEZ TİPLER

Kut'ül Amare zaferinin 100. yılını hep birlikte kutladık. Bu ülkede bunu zafer kabul etmeyen haddini bilmez tiplere rağmen bu zafere sahip çıktık. 

Tarih bir milletin geleceğine yol gösteren kayıtlardır. Biz tarihimizden kuvvet alıyoruz. Bir milleti müstemleke yapmak isteyenler önce tarihinden koparır.

Bugüne kadar yapılan da budur. Yalnız Türkleri değil, onların tarihini de yenmek anlayışıyla hareket edenler, bu milleti tarihinden utanır hale getirmek istemiştir.

YORUMLAR 34
  • ertugrulmuhlis 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis dünya liderisin vesselam baska soze gerek yok ...
    Cevapla
  • adana 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    vur türk evladi gün namus günüdür
    Cevapla
  • Ebu Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman aldanabilir ama aldatmaz. Erdoğan da neticede bir beşer. Onun iyi niyetini istismar ettiler. Ona ve onun şahsında ümmete ihanet ettiler.
    Cevapla
  • Davut 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah, var mi bi delil bi kanit filan. Sozlukten iftira kelimesine bi bak istersen.
    Cevapla
  • zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana reis sonuna kadar arkandayiz devlet dairelerinde calisip utanmadan maasini alip devletin kuyusunu kazanlari atmali bicok ogretmen var cocuklarin beynini yikiyo onlarin siyasetle ne isi olsun sen dersini ver komser %99 u emniyetin %60 askerlerin icindeki ve mali mufettisler devlet kadrosundaki memurlar hangi birini atacaz isten
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcın olsun reis. Allah uzun ömür versin. Bu can bu tende oldukça yanındayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!