10 günde 2 buçuk milyon TL ceza kesti

Edirne’de, 12 farklı noktada kurulan ‘Kule Radarlar’ 10 günde 2 buçuk milyon TL’lik hız ve kırmızı ışık ihlali cezası kesti.

10 günde 2 buçuk milyon TL ceza kesti
10 günde 2 buçuk milyon TL ceza kesti
GİRİŞ 30.04.2016 17:42 GÜNCELLEME 30.04.2016 17:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edirne’de, 12 farklı noktada kurulan ve 2 Nisan 2016 tarihinde hizmete sokulan ‘Kule Radarlar’, 10 günlük sürede 10 bini aşkın sürücüye toplam 2 buçuk milyon TL’lik hız ve kırmızı ışık ihlali cezası kesti.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde kurulan Trafikte Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) sistemi merkezinde, ihlalleri gerçekleştiren 10 bin 28 kişiye toplam 2 Milyon 596 bin 687 TL’lik trafik cezası kesilerek, söz konusu cezalar sürücülerin adreslerine gönderilmeye başlandı. İl Emniyet Müdürlüğü’nden edilen bilgiye göre, sürücülere gönderilen cezaların 9 bin 704’ü hız ihlali, 324’ü ise kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada her zaman vardır olmalidirda ya kurallara uyulur yada cezası çekilir.Allah vatanima çok versin katkı olmuş vatanima
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu cihazlar ışık ihlalinin çok olduğu her kavşağa koyulursa hem kırmızı ışık ihlali azalır, hem geçenler ceza görmüş olur, geçen ve geçmeyen arasında adalet sağlanmış olur.
    Cevapla
  • pirana61 7 yıl önce Şikayet Et
    bu övüleck bir şey değildir bu tip ve buna benzer uygulamar ancak ve ancak oy kaybettirir
    Cevapla
  • Mümin 7 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamayın lütfen, yasalara uymamak ve başka insanların haklarını yok saymak ne zamandır oy kaybettiriyor. Aynı uygulama avrupada olunca medeniyet, ülkemizde olunca oy kaybettirir. Milletimizin temel sorunu budur, hep batının düzenine ve refahına özenir ama o batıda yaşayanların uyduğu kurallara uymaya sıra gelince tırt :D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...