Erdoğan, şehidin ailesine ev yaptıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul’un ailesinin ev ihtiyacını karşılayacağı belirtildi.

Erdoğan, şehidin ailesine ev yaptıracak
Erdoğan, şehidin ailesine ev yaptıracak
GİRİŞ 30.04.2016 19:12 GÜNCELLEME 30.04.2016 19:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Nusaybin’de şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul’un ailesinin ev ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Cevdet Coşkun’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Canikli, daha sonra açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul’un ailesinin ev ihtiyacının olduğunu öğrendiklerini ifade eden Canikli, Şehit Kul’un toprağa verilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini aradığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şehit Kul’un ailesinin bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Biz de gerekli görüşmeleri yaptık ve ev ihtiyacı olduğunu öğrendik. Bunun üzerine hemen girişimlerde bulunduk. Evin yapılacağı yerde bir miras sorunu çıktı. Eğer halledilemezse bir ev alınacak. Cumhurbaşkanımız yeni ev yapılması veya alınması ve evin bütün masraflarının kendisi tarafından karşılanacağı yolunda talimat verdi. Çalışmaları bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

Nurettin Canikli, Şehit Süleyman Kul’un yayla yoluna yapılmasını istediği çeşmenin yapımını da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in üstlendiğini sözlerine ekledi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin fotoğrafını taşıyan ve cenazesinde gözyaşı döken Uzman Çavuş Süleyman Kul da geçtiğimiz günlerde aynı yerde şehit olmuştu.

YORUMLAR 29
  • cantürk 7 yıl önce Şikayet Et
    vayyy beee!
    Cevapla
  • Hamza 7 yıl önce Şikayet Et
    helal hoş olsun şehidimize allah ahirette de kendisine ev ihsan eylesin
    Cevapla
  • şeriat 7 yıl önce Şikayet Et
    vatanimiz için canini feda eden insanlara az bile.bi zahmet alsinlar.butun sehitlerin ailesine alinsin.devletin kesesi dogudaki kan emicilere açık. ne gerekiyorsa derhal yapilmali
    Cevapla
  • emiremmi 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün şehitlerimizin kalanları birer evi hak ediyor bence tüm şehitlerimizin kalanlarına bulundukları yerlerde birer ev bağışlanmalı.
    Cevapla
  • azığlı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu tür yardımların sayın cumhurbaşkanımızın ya da başka bir siyasinin, bürokratın talimatıyla ya da himmetiyle değil maddi durumlarına bakılmaksızın terör mağduru olan tüm şehit ve gazilerimize bir yasa çıkartılarak gerekli desteklerin fazlasıyla yapılması gerekir, yapın tv den iki gün bi yardım kampanyası türk milleti olarak şehit yakınlarına bakın ne paralar toplanır rabbim mekanlarını cennet etsin ,amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!