3 katlı binada patlama!

Kütahya'da 3 katlı binada patlama meydana geldi.

GİRİŞ 30.04.2016 20:34 GÜNCELLEME 30.04.2016 21:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kütahya'da 3 katlı milyoncu mağazasında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Patlamada ikisi çocuk 3 kişi yaralanırken, bitişikteki 3 binaya daha sıçrayan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kentin en işlek merkezlerinden biri olan ve halk arasında 'Sevgi Yolu' olarak adlandırılan Ali Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde'ndeki 3 katlı 'milyoncu' mağazasında, akşam saatlerinde patlamayla birlikte yangın çıktı. Alevler milyoncu mağazasını ve yanındaki pastane ile gelinlikçi dükkanının bulunduğu 3 katlı binayı, diğer yanındaki 3 katlı elektronikçi dükkanını sardı.

İKİSİ ÇOCUK 3 KİŞİ YARALANDI

Patlamanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, patlamada yaralanan ikisi 13 ve 15 yaşlarında çocuk, 3 kişi ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuklarda ikinci derece yanıklar oluşurken, diğer yaralıya ise ayakta müdahale edildi.

ÇALIŞMALAR SIRASINDA KORKUTAN PATLAMALAR

İtfaiyenin müdahalesi sırasında, yangın bu kez de binaların arkasında bulunan 2 katlı boş bir binaya daha sıçradı. Çalışmalar sırasında milyoncu mağazasında, çakmak tüplerinden kaynaklandığı tahmin edilen 2 patlama daha meydana geldi. Ekiplerin yaklaşık bir buçuk saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınabildi. Sağutma çalışmalarının sürdüğü yangında, binalarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

PATLAMANIN NEDENİ MAĞAZADA SATILAN MAMÜLLER İDDİASI

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da olay yerine gelerek söndürme çalışmaları izledi. Vali Yılmaz, yangının milyoncu mağazasında satılan mamüllerden çıkmış olabileceğini ancak olayla ilgili araştırmanın sürdüğünü belirtti.

Cakmak gazı tüpleri ile parfüm şişelerinden kaynaklanmış olabileceği belirtilen patlama ve yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 7
  • ahmet-kthya 7 yıl önce Şikayet Et
    kutahyada pkk eylem yapamaz. burasi kutahya.
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden son 6 ay içinde kazalar bu kadar çok arttı acaba?
    Cevapla
  • hazeyn 7 yıl önce Şikayet Et
    neden ...
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet tüp patlamasıymış
    Cevapla
  • bu ülke 7 yıl önce Şikayet Et
    jahrolsun pkk belası
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    belki tup falan patlamistir yahu insanlar da otomatige baglamislar.
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet jahrolsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!