Durdurulan araçta suikast silahı ele geçirildi

Şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada, suikast silahı ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı

Durdurulan araçta suikast silahı ele geçirildi
Durdurulan araçta suikast silahı ele geçirildi
GİRİŞ 30.04.2016 20:53 GÜNCELLEME 30.04.2016 21:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş polisi, şüphe üzerine durdurdukları Mahmut K. yönetimindeki 01 BG 480 plakalı hafif ticari araçta arama yaptı. Aramada, suikastlarda kullanılan 1 silah ve bu silaha ait çok sayıda mermi bulundu.

Aracın sürücüsü Mahmut K. ile yanında bulunan M.K ve D.K. isimli kadın gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mahmut K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

YORUMLAR 10
  • yurtsever 7 yıl önce Şikayet Et
    hsyk bu tür karar veren hakimleri veya savcıları takibe alsın.bunlar art niyetli kararlar.yargıtay başkanı adalete güven azaldı diye açıklama yapmış,kendinize sorun,içinizdeki gizli çalışanları meslekten attırın. orası devletten maaş alma kapısımı.
    Cevapla
  • AYŞEGUL 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
  • Ahmet Öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hakim ve Savcılar bu katilleri açık açık koruyor. Nasıl serbest bırakılırlar, bu haber doğruysa çok vahim bir durum var.Güvenlik güçleri neden savaş veriyor acaba.
    Cevapla
  • hakan baykal 7 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN SERBEST BIRAKIRLAR ACABa......
    Cevapla
  • Yavuz Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakma amacınızı halk ile paylaşmanızı ve çok azda olsa sebebinizi açıklamalarınızı bekliyoruz hakim ve savcılar. Bundan da şunu anlıyoruz ki serbest bırakan savcı ve hakimler hdpkk FETÖ terör örgütü güdümünde olma ihtimalleri yüksek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?