IŞİD'in 'bomba üretim merkezi' vuruldu

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, IŞİD'in patlayıcı madde üretimi ve patlayıcı araç hazırlama merkezi silahlı İHA'larla vuruldu.

IŞİD'in 'bomba üretim merkezi' vuruldu
IŞİD'in 'bomba üretim merkezi' vuruldu
GİRİŞ 01.05.2016 13:00 GÜNCELLEME 01.05.2016 13:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü DAEŞ'in, Halep'e bağlı Azez ilçesinde bulunan, "Patlayıcı Madde Üretimi ve Patlayıcı Araç Hazırlama Merkezi", Koalisyon Harekat Merkezinin yönlendirmesiyle İncirlik'ten havalanan MQ-1 modeli silahlı insansız hava aracı (İHA) ile imha edildi. Düzenlenen hava harekatı sonucu, terör örgütü DAEŞ mensubu 2 terörst öldürüldü. Patlamalarla çöken bina içerisinde çok sayıda teröristin kaldığı bildirildi.

YORUMLAR 16
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Işid mesele değil önemli olan pkkları vurmak esas onları yok edin
    Cevapla
  • kaynak 7 yıl önce Şikayet Et
    Askeri kaynaklarda hangi askeri kaynaklar
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    Işid sahtedir deccaldir. Ejnebiler bizden kaçırdıgı devşirdiği çocuklarımızı alıyor.bizden çaldıķları paralarla finanse ediyor.eroin kaçakçılığı bile yaptırıyor.aonra bizim pwtrolümüzü elegeçirip onunla silah alıyor.yakında sahte müşlüman liderler de piyasaya sürer. Bi şeriat uygulamıyoruz ya oblar eniyi şeriatı da uygular. Ve bizi kafirlikle suçlayacaklar. Orta doğuda liderliğe soyunacaksak yönetimimiz şeriat olmalı.yosa sahte dostlarımız ile birlikte gereği gibi müslüman olmadığımizdan dolayı bırde dindaşımızdan düşmanlarımız olacak. Oyuna gelmeyelim.
    Cevapla
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ümmetin tek sahibi, geçmişte de olduğu gibi, BÜYÜK TÜRKİYE'dir. Kıyamete kadar da öyle kalacaktır. Bunu bütün dünya bir yerine yazsın. Ey İblis! Sen de yaz. Ey Türk görünen cahiller, siz de bir ân önce kendinize gelin.
    Cevapla
  • turgay 7 yıl önce Şikayet Et
    bombaladıktan oraya bakmak için gelenleride peşinden bombalayın gene bombalamaları lazım yoksa bunlar ömür boyu bitmez.bombalandıktan sonraki durum ne haber yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?