Yozgat

AK Parti Boğazlıyan ilçe teşkilatı istişare toplantısı

14:03 01 Mayıs 2016
AK Parti Boğazlıyan ilçe teşkilatı istişare toplantısı

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, "PKK ile savaşmıyoruz, dünya ile savaşıyoruz. Karşımızda bir dünya var, yanımızda olan tek ülke yok. 3-4 tane ülke yardımcı olmaya çalışıyor ama onların da gücü yok." dedi.

Akgül, partisinin Boğazlıyan ilçe teşkilatında düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti ile ilçelerin hizmete kavuştuğunu ifade ederek, hükümetin Yozgat'a yaptığı yatırımları anlattı.

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu'nda HDP milletvekilleri ve danışmanlarının AK Parti milletvekillerine saldırdığını belirten Akgül, şöyle devam etti:

''Mecliste şehitlerimize karşı çok ağır konuşan HDP karşısında yine tek kaldık. Tüm partiler bizi yine teklediler. Tek başımıza mücadele ediyoruz ama asla yılmayacağız ve şikayet etmeyeceğiz. Halkımıza ne söz verdiysek onları bir bir yerine getiriyoruz. Sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Mecliste çok tahrik edici olaylar yaşanıyor. Bizler bu tahriklere kapılmadan, Ülkemizin huzur ve birliği için, ülkemizin daha da kalkınması için mücadelemizi sürdüreceğiz. PKK ile savaşmıyoruz, dünya ile savaşıyoruz. Karşımızda bir dünya var, yanımızda olan tek ülke yok. 3-4 tane ülke yardımcı olmaya çalışıyor, onların da gücü yok. Allah'ın izni ile çok büyük başarı ile savaşıyoruz." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya ise, belediye başkanları ve milletvekilleri ile çalışmalar hakkında sürekli istişare halinde olduklarını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.