ABD acil koduyla uyarmıştı: 4 gün sonra...

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin vatandaşlarına acil kodlu yaptığı uyarıdan 4 gün sonra Gaziantep’te terör saldırısı gerçekleşti.

ABD acil koduyla uyarmıştı: 4 gün sonra...
ABD acil koduyla uyarmıştı: 4 gün sonra...
GİRİŞ 01.05.2016 15:39 GÜNCELLEME 01.05.2016 15:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Türkiye’deki vatandaşlarına acil koduyla turistik bölgelerde terör saldırısı olabileceği yönünde mail gönderdi. ABD’nin 4 gün önce yaptığı uyarının ardından Gaziantep’te IŞİD mensubu olduğu iddia edilen bir terörist tarafından bombalı araçla terör saldırısı gerçekleştirildi. Acil olarak adlandırılan e-postada, “ABD, terör örgütlerinin Türkiye’deki popüler turistik merkezlere yönelik saldırı fırsatı aradığına dair sağlam bulgular elde etmeyi sürdürüyor” ifadeleri kullanıldı.

E- postada ayrıca "Türkiye’deki yabancı turistlerin terör örgütleri tarafından açık bir şekilde hedef alındığı” ifadelerine de yer verildi. ABD’nin acil kodlu e-posta uyarısından 4 gün sonra Gaziantep’te bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda 2 polis şehit oldu, aralarında polis ve sivillerin de bulunduğu 23 kişi ise yaralandı.

YORUMLAR 13
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Dunyada teror tek patrona calisir harflere adlara ideoloji vs takilmayalim o harcanan niyaziler icin gerekli
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Burada açıkça isteniliyorki Türkiye işid ile savaşın kilis ve bu tür bombalı saldırılarla bu planlanıyor, ayrıca ABD'NİN istediği türk hakkını garayana getirmek biz istihbarat bilgi veriyoruz herdefasında ama sizin Devlet bunu ciddiye almıyor gibi. Herdefasında böyle birkaç gün öncesinden bu istihbaratın ABD'YE gelmeside ayrı bir konu.
    Cevapla
  • no comment 7 yıl önce Şikayet Et
    Eymen rumuzlu arkadaşı tebrik ediyorum.Evet bütün bu terörizmin arkasında ABD vardır.Artık bundan Türk halkı olarak emin olalım.
    Cevapla
  • Eymen 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahibi itinin yerini eşek gibi bilir.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Demekki işin arkasında abd varmış uyanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!