Eş güdümlü görev!

Sınırın Suriye tarafından oluşturulacak “Güvenli Bölge” projesi kapsamında ABD’nin HIMARS Füze Sistemleri devreye girecek.

Eş güdümlü görev!
Eş güdümlü görev!
GİRİŞ 02.05.2016 09:57 GÜNCELLEME 02.05.2016 10:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

“Güvenli Bölge” planının ilk adımı olan HIMARS bataryaları, Sınır Hattı’nın sıfır noktasına yakın bölgelerde konuşlanacak. HIMARS Füze Sistemi, TSK’nin Fırtına Obüsleri ve geçtiğimiz günlerde bölgeye nakledilen 40 kilometre menzilli çok namlulu milli silahımız Sakarya Füze Sistemleri ile birlikte DAEŞ hedeflerini vuracak. Sistemin merkezi İncirlik Üssü olacak.

EŞ GÜDÜMLÜ GÖREV

DEAŞ’e hedeflerinin vurulmasında, ABD’nin HIMARS Bataryaları, TSK’nın Fırtına Obüsleri ve Sakarya Füzeleri, eş güdümlü olarak görev yapacaklar.

HEDEF TESPİTİ İHA'DAN

Hedeflerin tespitinde, İnsansız Hava Araçları (İHA) ile bölgedeki yerel birimlerden gelen istihbaratlar dikkate alınacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 6
  • akıllı 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd yani masonlar göz boyama taktiği uygulamanın yanında saldırıların kendi emirleri içinde yapılmasını ve kontrulünü ele almak istiyorlar ama devletimiz uyanık ki abd üzerinden dünya kamuoyuna herşey meşruiyet içerinsinde ve asıl saldırı kontrolün kendisinde olduğunu dünyaya ilan etmek istiyor.
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD den bi cakil dahi almayin...adam hem iside hem pyd ye hem tr silah veriyor birbirinizi yiyin diye
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke o füzeleri istemesek. ABD bizim hayrımıza iş yapmaz. Dost görünümlü ama düşman cephede. Hiç bir şeylerine güvenmiyorum. Rusya açık , ABD gizli düşman.
    Cevapla
  • Vahdet 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz daha güvenli bölge bekleyin hepsi amerikan yalanı! Son müslüman can verene dek durmayacaklar hep birlikte saldırıyorlar!
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim olmadıktan sonra olsa ne olmasa ne olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz