PKK-FETÖ ortaklığının videosu ortaya çıktı

Denizli'de bir evde bulunan mühimmat FETÖ ve PKK'nın ortaklığını gözler önüne sermişti. Emniyet, o görüntüleri basına dağıttı.

GİRİŞ 02.05.2016 17:17 GÜNCELLEME 02.05.2016 17:43
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Mersin Emniyet Müdürlüğü ile MİT Bölge Başkanlığı koordinesinde Denizli'de FETÖ'nün 'Işık evleri' diye tabir edilen evde yakalanan PKK terör örgütü üyesi Dindar K.'nın gösterdiği araziden cephanelik çıktı.

İKİ İLDE BOMBALI EYLEM YAPACAKLARDI

Yakalandığı operasyon ve yer gösterme görüntüleri ortaya çıkan Dindar K.'nın sorgusunda, Mersin ve Adana'da bombalı eylem hazırlığında olduklarını söylediği belirtildi.

KİTAPLAR VE SOHBET CD'LERİ BULUNDU

FETÖ/PDY'nin Denizli'deki evinde PKK terör örgütü üyesi Dindar K.'nın kaldığı istihbaratı üzerine ekipler harekete geçti. Eve operasyon düzenleyen polis, Dindar K.'yı yakalarken, FETÖ üyesi olduğu öne sürülen E.A., T.P. ve A.K.'yı da gözaltına aldı. Evde yapılan aramada örgütün keşif faaliyetlerinde kullandığı fotoğraf makinesi ile FETÖ/PDY terör örgütüne ait çok miktarda kitap ve sohbet CD'leri ele geçirildi. Yapılan işlemlerin ardından şüpheliler Denizli'den Mersin'e getirildi.

EYLEM HAZIRLIĞINDAYKEN YAKALANDI

Sorguya alınan şüphelilerden Dindar K.'nın Adana ve Mersin'de bombalı eylem planladıklarını, Adana'nın Pozantı İlçesi ile Mersin'in Tarsus İlçesi'nde toprağa patlayıcı ve silah gömdüklerini itiraf etti. 

Bunun üzerine Dindar K.'nın her iki ilçede gösterdiği yerde polis kazı yaptı. Yapılan kazılar sonucunda topraktan 5 kilo C-4 plastik patlayıcı, 4 Kalaşnikof küfek, bu silaha ait 16 şarjör ile 575 fişek, 10 el bombası, 5 ateşleme fünyesi ve 1 cep telefonu düzeneği çıkarıldı. Sorgularının ardından Dindar K. ile birlikte E.A., T.P. ve A.K. adliyeye sevk edildi. Dindar K. tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR 32
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    idam bu hareketin sonu. ..
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Çiçek ıslak imzalı 'İrtica ile Mücadele Eylem Planı' AKP eliyle uygulamada. 'Ergenekon yok' diyenlere gelsin
    Cevapla
  • Bir tanık 7 yıl önce Şikayet Et
    2001-2003 yılları arasında Elazığın Sivrice ilçesinde Sivrice Meslek Yüksek Okulunda okuyordum. O aralar Sivrice de Anadolu Gençliğin evleri ve Hizmet olarak tabir edilen Fethullahçıların evleri vardı. ilk dönem ben Fethullahçıların evlerinde kaldım ama ne kalıştı benim kaldığım odada bir Muşlu ve bir de Şırnaklı vardı. Adamlar bir taraftan risale okuyor diğer taraftan Abdullah Öcalanın kitaplarını ben ev imamı Erzurumlu arkadaşı bir kaç kez ikaz etmeme rağmen hiçbir önlem almadı. Önlem almadığı gibi beni de içlerinde istemeyen adam ilan ederek Anadolu Gençliğin evlerine sürdüler.
    Cevapla
  • Muaz Dürüst 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gülüyorum :) Bunlar inanılacak şeyler mi, Allah aşkına? Bir pkk militanı neden Sonsuz Nur'u okusun? Nedennn?
    Cevapla
  • ADA 7 yıl önce Şikayet Et
    daha millet gördü yüzünüzü ne şeytan olduğunuzu herkes biliyor artık Ermeni tohumu mason işbirlikçiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi