HDP'li kadın vekiller Zeydan'ın yüzünü çizdiler

Dokunulmazlıkların görüşüldüğü komisyonda çıkan kavgada HDP'li milletvekilinin yüzünde çizikler oluştu.

HDP'li kadın vekiller Zeydan'ın yüzünü çizdiler
HDP'li kadın vekiller Zeydan'ın yüzünü çizdiler
GİRİŞ 03.05.2016 10:05 GÜNCELLEME 03.05.2016 10:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Meclis'te, HDP'lilerin dokunulmazlıklarını kaldırmaya yönelik komisyon toplantısında yine kavga çıktı.

Milletvekilleri masaların üstünde, altında tekme tokat birbirine girerken pet şişeler havada uçuştu. HDP'li milletvekili İdris Baluken önce masaların üstünden sıçrayarak kavgaya karıştı, sonra ise hayli darbe aldı.

HDP'Lİ KADIN MİLLETVEKİLLERİ, YANLIŞ KİŞİYİ TIRMALADI

Kavgaya HDP'li kadın milletvekilleri de katıldı. Başta Ayşe Acar Başaran olmak üzere bazı HDP'li kadın milletvekilleri AK Partililerle kavgaya girişince, HDP'li Abdullah Zeydan'ın yüzü de kadın tırmıklarıyla doldu..

YORUMLAR 12
  • yüksekovalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah demek Allahın kolu demek. Buna Abdu deyin.Sonunda Abdu yüzüne tükürdü.yetmedi bir de hdp arkadaşları tükürmüş.az kaldı birde pkk yüzüne tükürürse iş tamam.Devletin Tükürüğü Kıymetlidir onun için devlet yüzene tükürmrsin.
    Cevapla
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Dua etsinler ben orda yoktum yemin olsun bunlari öyle bir döverdimki öyle bir gebertirdimki nerde türk bayragini görseler öperlerdi Allah bizimkilere cumhurbaskanina ve akp kadrolarina öyle bir sabir vermiski Allah biliyorda beni basa gecirmiyor ben devleti yönetsem topunu idam ederdim hemde diyarbekirde meydanda asardim hepsini öcalani da orda hepsinin önünde idam ederdim ibret olsun diye devlete kim bas kaldiriyorsa ihanet eden herkez idam edilecek ahh kurban oldum Allahim beni basa getirsen bunlari bu topraklardan def ederdim ama iste Allah sabirli insanlari basa getiriyor bu yüzden ey hainler dua edin bir gün benim gibi biri basa gelirse akp cok ararsiniz
    Cevapla
  • yüksekovalı 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar yakışmış sana Abdullah senin yerin orası değildi senin baban orayı göstermemişti babasının yolunu tutmayanın hali bu olur üzülme buda geçer, insan başının şerefle kaldıracağı yer devletin yanıdır diğerleri hepsi boşdur görün memleketin halini hani tükrüğünüz yeterliydi senin kullandığın kelime ne ailene ne milletine nede insanlığa yakışmayan bir kelime idi.Umarın doğru yolu bulursun.
    Cevapla
  • Ismail66 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklarindan balayim bei hayvanlari
    Cevapla
  • ıkra 7 yıl önce Şikayet Et
    rezalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık