Terörle mücadele eden polis ve askere organik bal

Yüksekova'da PKK ile mücadele veren polis ve askerlere vücut dirençlerinin artması için bir ton organik bal gönderildi.

Terörle mücadele eden polis ve askere organik bal
Terörle mücadele eden polis ve askere organik bal
GİRİŞ 03.05.2016 11:45 GÜNCELLEME 03.05.2016 11:45

Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, geçici görevle Yüksekova İlçesi'ne giden kendi personelinin de aralarında bulunduğu polislere, güç ve enerji depolamaları ve vücut direncini artırması amacıyla bal gönderme kararı aldı. İzmir'de üretici bir firma ile görüşen Yüksel Babal, her biri 25 kilo olan 40 kutu balı, Hakkari Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ulaştırdı. 

2 yıldır kentte görev yapan Emniyet Müdürü Yüksel Babal, şöyle dedi:

"Yüksekova'da görev yapan tüm meslektaşlarımın bir nebze de olsa moral ve motivasyonlarını yükseltmek istedim.Onların yalnız olmadıklarını, maddi ve manevi olarak her zaman kendilerinin yanlarında olduğumuzu göstermek adına böyle bir hediye gönderdim.

ÜRETİCİ PARA ALMADI

İzmir'deki üretici firma ile görüştüm. Onlar da sağolsunlar ücret istemediler. Balın güç, enerji, hareket kabiliyetini arttırma, iradeyi dinç ve zinde tutma, hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirme ve direnç arttırma gibi faydalarını düşündüm. Bu nedenle bal gönderdim. Tüm polis ve askerlerimiz afiyetle yesin. Analarının ak sütü gibi helal olsun tüm kahramanlarımıza."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!