Suriye'den Kilis'e yine 2 roket mermisi atıldı

Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi Kilis kent merkezindeki boş araziye düştü.

Suriye'den Kilis'e yine 2 roket mermisi atıldı
Suriye'den Kilis'e yine 2 roket mermisi atıldı
GİRİŞ 04.05.2016 08:41 GÜNCELLEME 04.05.2016 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye tarafından atılan 2 Katyuşa roketatar mermisi bu sabah Kilis'e düştü. Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine düşerek kentte paniğe yol açan patlamalarda yaralanan olmazken, bazı küçükbaş hayvanlar telef oldu, kamu binalarında hasar oluştu.

18 Ocak'tan bu yana IŞİD denetimindeki Suriye'nin Bab bölgesinden atılan roketatar mermileriyle 20 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e, bu sabah yine 2 Katyuşa roketatar mermisi atıldı. Saat 08.00 sıralarında ateşlenen roketatar mermileri Kartalbey Mahallesi'nde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine düşerek infilak etti.

Patlamalarda şarapnel parçalarının isabet etmesiyle her iki binada da hasar oluşurken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesindeki küçükbaş hayvanlardan bazıları telef oldu, bazıları ise yaralandı.

Güne patlama sesiyle uyanan mahalle sakinleri ise yaşananlara tepki göstererek Kilis'e yönelik saldırıların son bulmasını istedi. Sınır hattında konuşlu birlikler ise Fırtına obüsleri ve 'Sakarya' adı verilen çoklu roketatar bataryası ile roket mermilerinin atıldığı bölgeyi ateş altına aldı.

YORUMLAR 1
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    düşmüştür panik yapmayın ha birde bizi savaşa çekmeye çalışıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti