İzmir Tire'de 'Canavar'ı bekliyorlar

İzmir Tire'de köyün tüm erkekleri, hayvanlarını kurtarmak için av tüfekleriyle sabaha kadar nöbet tutmaya başladı.

İzmir Tire'de 'Canavar'ı bekliyorlar
İzmir Tire'de 'Canavar'ı bekliyorlar
GİRİŞ 04.05.2016 10:52 GÜNCELLEME 04.05.2016 10:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Boynuyğun mahallesinde onlarca küçükbaş ve büyükbaş hayvanı telef eden ve canavar sandıkları yaratık, vatandaşları canından bezdirdi. Köyün tüm erkekleri, hayvanlarını kurtarmak için av tüfekleriyle sabaha kadar nöbet tutmaya başladı.

Tire ilçesinin Boynuyğun mahallesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar ne olduğu belli olmayan bir yaratık tarafından iddialara göre telef edilmeye başlandı. 

Vatandaşların ifadelerine göre, 22 küçükbaş ve büyükbaş hayvan boyun kısmından saldırıya uğrayarak telef oldu. Canavar sanılan esrarengiz hayvan, köylülerde paniğe neden olurken, bu durum nedeniyle bazıları evden çıkamaz oldu.

AV TÜFEKLERİYLE CANAVAR NÖBETİ

Geçimini hayvancılıkla sağlayan mahalleli, av tüfeğiyle esrarengiz yaban hayvanı için nöbet tutmaya başladı. Ağıllarının önünde sabaha kadar nöbet tutan kişilerden 84 yaşındaki Mustafa Coşkun'un anlattıkları da herkesi hayrete düşürdü. 

Yaratığı hiçbir şeye benzetemediğini ifade eden Coşkun, üç canavarı bir anda gördüğünü öne sürdü. Mahallede yaşayan diğer vatandaşlarda, yetkililere yardım çağrısı yaparak bu durumun önüne geçilmesini istedi. Vatandaşların verdiği ifadelere göre, gizemli hayvanın ne old

YORUMLAR 1
  • memur 7 yıl önce Şikayet Et
    Malın zekatı verilmezse daha çok canavar türer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde