MHP'de işler karışıyor: Ülkücüler oteli bastı!

Mersin'de Ülkü Ocakları'na mensup bir grup ülkücü, kente gelen Meral Akşener taraftarlarının kaldığı oteli bastı.

GİRİŞ 04.05.2016 12:57 GÜNCELLEME 04.05.2016 13:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP'nin genel başkan adaylarından Meral Akşener'in destekçilerinden Ali Aydın ile Çanakkale eski milletvekili Kürşat Tuna'nın da aralarında bulunduğu bir grup, kongre çalışmaları kapsamında Mersin'e gelerek bazı temaslarda bulundu. MHP İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettikleri öğrenilen muhalif grup, gece de MHP Yenişehir İlçe Başkanı Zeki Öztürk ile bir otelde bir araya geldi.

Olayı haber alan Mersin'deki bir grup ülkücü, Akşener yanlılarının kaldığı oteli basarak Mersin'i terk etmelerini istedi. Mersin Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenilen bir kişi, hareketin mevcut liderinin Devlet Bahçeli olduğunu belirterek, "Bizler de onun evlatları olarak buradayız. Sizin bu gece burada bulunmanızı istemiyoruz. Burada olmanızdan rahatsızız. Bu gece buradan ayrılın. Şahsınızla herhangi bir problemimiz yok. Ancak Genel Başkanımızın aleyhinde hiçbir organizasyona izin vermeyeceğimizin de bilinmesini istiyoruz. Bu organizasyonun içinde her kim olursa olsun karşısında olacağız" dedi.

Emekli Tuğgeneral Ali Aydın ise, Mersin'in kendisinin memleketi olduğunu ifade ederek, "Burada benim evim var. Ben aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir parçasıyım. Ve görev sürecimde de Ülkücülüğümü saklamadım. Biz buraya geldik il başkanımızı, belediye başkanımızı ziyaret ettik" diye yanıt verdi.

İki taraf arasında bir süre devam eden tartışma, polisin olay yerine gelmesiyle sona erdi. Ülkücüler "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganlarıyla otelden olaysız bir şekilde ayrıldı.

YORUMLAR 8
  • sabr 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli zamanında bıraksaydı bunlar olmazdı tek sorumlusu bahcelidir bu yaşananların.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok MHP yi düşünen yorumcu varmış. Bahçeli Türkiye düşmanlarının oyunlarını boşa çıkardı. Teşekkürler Bahçeli.
    Cevapla
  • Zaza63 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilge Adam bahçeli gerçekten ülkeye vermiş olduğun hizmetin değeri sen öldükten sonra anlaşılacak. Son seçimde ve genel olarak takındigin tavır sayesinde bugün vatanımız sol uşaklarinin oyuncağı değil. Akşener parelelci örgütün kuklası bunu da göreceğiz. Devlet bey ne yapıyor sa devlet için yapıyor.
    Cevapla
  • ibo 7 yıl önce Şikayet Et
    yav bu dövlet baççalı bi başka koltuğa perçinlemişler kendini kurtaramıyor.
    Cevapla
  • Fırtına 61 7 yıl önce Şikayet Et
    Bitirdiniz koca MHP'yi... Devret Bahçeli, bundan geri dönüş yok artık. Senin inadın partiyi baraj altı bırakacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu