Sahte savcı ve polis, 1 milyon lirayla yakalandı

Kendilerini "savcı ve polis" gibi tanıtarak Ankara'da yaşayan bir kadının yaklaşık 1 milyon lirasını dolandıran 4 kişi yakalandı.

GİRİŞ 04.05.2016 13:01 GÜNCELLEME 04.05.2016 13:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Niğde-Adana  otoyolu Eminlik mevkisindeki yol uygulamasında bir otomobili durdurdu.

Otomobilde bulunan R.B, M.A, M.A. ve M.A'nın üzerilerinde ve araçta  yapılan aramada koltuk altları ile minder kılıfı içerisine gizlenmiş banknotlar  halinde 250 bin avro ile yaklaşık 185 bin lira değerinde altın bilezik, köstekli  ve kol saatleriyle çeşitli takılar ele geçirildi.

Polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, banknotlar üzerinde  bulunan bir bankanın Ankara Kavaklıdere şubesine ait kaşeden yola çıkılarak  paraların Ankara'da ikamet eden 72 yaşındaki Y.S'ye ait olduğu tespit edildi.  Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan şüphelilerle ele geçirilen para ve ziynet  eşyaları, Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

YORUMLAR 11
  • Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Demekki denetimler ciddi olunca bu gibi suçlularda yakalanabiliyormuş. Başka zaman olsa sittin sene yakalanmazdı.
    Cevapla
  • gokhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar anlamiyorum televizyonlarda polisler defalarca uyariyor polis sizden para istemez diye buna ragmen dolandirilanin haddi hesabi yok ustelik hep ayni yontem toplum olarak acilen uyanmamiz lazim
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    cezalar caydırıcı değil bilakis teşvik edici. Bir milyon tl bir insanın ömrü boyunca çalışıp alabileceği bir para değil.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    helalmis parasi kadinin bunlari asin idam idam idam
    Cevapla
  • seknab 7 yıl önce Şikayet Et
    haram zıkkım olsuyn geberin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar