Vali'den HDP'ye rest: Yüreğiniz yetiyorsa...

Ağrı Valisi Işın, HDP'li vekillere “Çocukları yem yapacaksınız, sonra devletten maaş alacaksınız. Yüreğiniz yetiyorsa maaş almayın" dedi.

Vali'den HDP'ye rest: Yüreğiniz yetiyorsa...
Vali'den HDP'ye rest: Yüreğiniz yetiyorsa...
GİRİŞ 05.05.2016 14:34 GÜNCELLEME 05.05.2016 14:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

PKK’lı teröristin cenaze törenine katılan HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir’in doğduğu ve büyüdüğü Yakınca köyünde 8 derslikli okulun temel atma töreninde konuşan Vali Musa Işın anne ve babaları terör örgütü konusunda uyararak şunları söyledi;

"KATİL SİZSİNİZ DİYECEKSİNİZ"

“Sizi ve çocuklarınızı yanlış yöne sevk edenlere fırsat vermeyin. Onlara itibar etmeyin. Çocuklarınızı ölüm makinesi haline getirenler, sonra çocuklar öldürüldüğünde, onların cenazelerini getirip ‘başın sağ olsun’ dediklerinde, siz de ‘bunun katili aynı zamanda sizsiniz’ diyeceksiniz. ‘Çünkü bu çocukları dağa götürenler sizlersiniz’ diyeceksiniz. ‘Siz buna sebep oldunuz’ diyeceksiniz. ‘Siz bizim huzurumuzu kaçırıyorsunuz’ diyeceksiniz. Buna fırsat vermeyeceksiniz. Hem Kürt çocuklarını kandırıp dağa götürecekler, onları ölüm makinesi haline getirecekler, hem de onlar öldürüldüğünde anne babalarına gelip ‘başın sağ olsun’ diyecekler. Bunun farkında olmamız lazım. Bizim çocuklarımızı öldürenler sonra bize başsağlığına geliyor. Biz bunları bileceğiz tanıyacağız.”

"YÜREĞİNİZ YETİYORSA..."

HDP milletvekillerini sert bir dille eleştiren Vali Işın, “Hem ‘TC’ diyeceksiniz, hem onun milletvekili olacaksınız, hem maaş alacaksınız, hem terörist cenazesine katılacaksınız. Kürt çocuklarını götürecek dağda yem yapacaksınız. Ondan sonra cenazesine katılacaksınız. ‘TC’ dediğiniz devletten de maaş alacaksınız. Yüreğiniz yetiyorsa devletten maaş almayın. Madem TC’ye karşı çıkıyorsunuz. Niye maaş alıyorsun? Bu fakir fukara devletten maaş mı alıyor? Sen de alma. Ondan sonra Donkişot’luk yapacaksınız, kahramanlık yapacaksınız ortalıkta dolaşacaksınız. Yok öyle yağma. Dürüst olacaksınız dürüst. Fakir fukaranın ekmeğine, çocuğunun canına, malına göz dikmeyeceksin. Bizim isteğimiz budur” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn valim sizi hayranlıkla izliyoruz,Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • ah_12 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana sayın valim
    Cevapla
  • VATANIM 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi valilere ihtiyaç var.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum,dürüst değiller,gururlu değiller,şerefli değiller,nefisli değiller,ama hainler..
    Cevapla
  • konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Agzina yuregine saglik ne guzelde konusmussun biz makamlarinda senin gibi yigitleri mert delikanli harbi insanlari gormekten gurur duyuyoruz Allah senden ve senin gibi dusunenlerden razi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi