Diyarbakır'da silahlı kavga: 2'si ağır 5 yaralı

Diyarbakır'da iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da silahlı kavga: 2'si ağır 5 yaralı
Diyarbakır'da silahlı kavga: 2'si ağır 5 yaralı
GİRİŞ 06.05.2016 00:24 GÜNCELLEME 06.05.2016 00:26

Olay bu akşam saat 22.00 sıralarında Merkez Bağlar İlçesi'ndeki Koşuyolu Parkı'nda meydana geldi. Park içerisindeki çay bahçesinde oturan bir grup ile daha sonra masaya gelen başka bir grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle silahlı çatışmaya dönüşen kavga, yaklaşık 1 saat sürdü. 

Çatışma sırasında silah sesleri nedeniyle çevrede bulunan büyük panik yaşadı. Çatışma sırasında yaralananları almaya gelen ambulanslar, güvenlik sağlanamadığı için bir süre parka giremedi. Olay yerine gelen polis, güvenliği sağladıktan sonra Koşuyolu Parkı içerisine giren sağlık ekipleri, 2'si ağır 5 yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla yaralıları Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede olayda kullanılan 3 adet tabanca bulurken, park içerisindeki kafe de maddi hasar meydana geldi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve kaçan kişilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu