Bu fotoğraf bugün Ankara'da çekildi!

Başkent’te park halindeki otomobil, yolda patlayan su borusu nedeniyle oluşan çukura düştü.

GİRİŞ 06.05.2016 14:40 GÜNCELLEME 07.05.2016 00:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, saat 05.30 sularında Çankaya’da meydana geldi. Çiğdem Mahallesi 1588. Sokak'ta bulunan Ortadoğu Konutları’nın önünde patlayan su borusu yolun çökmesine neden oldu.

Park halindeki bir otomobil oluşan çukura düştü. Çöken yolun çıkardığı sese uyanan apartman sakinleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeye güvenlik şeridi çekti.

Bir itfaiye eri beline bağlanan ipin yardımıyla göçüğe girdi. Biriken su nedeniyle sadece üst kısmı görünen otomobilde incelemelerde bulunan itfaiye eri, patlayan borudan akan suyun kesilememesi nedeniyle geri çıkmak zorunda kaldı.

Bunun üzerine belediye ekiplerine haber verildi. Belediyeye ait vidanjörle göçükteki su çekilmeye çalışıldı. Aracın göçükten çıkarılması için de çekici çağrıldı. Yola düşen aracın içinde insan bulunması ihtimaline karşı olay yerinde ambulans hazır bekletildi.

Polis ekipleri, yolun tekrar çökme tehlikesine karşı güvenlik önlemleri aldı. Aracın göçüğe düşme anları ise, bölgedeki bir marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, aracın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı.,

 

YORUMLAR 17
  • Pamir 7 yıl önce Şikayet Et
    Melih kökçek, bir resim çek. Çek çek de bir tivit yaz bakalım.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    var bu çankayada bir şey
    Cevapla
  • Mya 7 yıl önce Şikayet Et
    Kesin paralelcilerdir Ankara'nın aldınıda oymuşlar
    Cevapla
  • Rya 7 yıl önce Şikayet Et
    çok komiksin keh keh kehhhh. yürü git paralelci.
    Cevapla
  • Mehmet KOÇ 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu itfaiyecinin kafasındaki KASK?
    Cevapla
  • Ekrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu çukurun 70, 80 metre ilerisinde ODTÜ yolu üzerinde 4, 5 çukur var, daha önce hafif orası çökmüştü. Bu çukurlar aylardır yapılmıyor, öyle duruyor. Otomobilin düştüğü çukurun yanındaki binanın diğer tarafında bir inşaat var ki evlere şenlik. Kim bu alana imar veriyor, ruhsat veriyor hayret. 3 aydır burada inşaat başladı her gün azap. Ama önemli değil "GENÇ BAŞKANLA ÇANKAYA ÇALIŞIYOR."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler