Lucescu'nun oğlundan ayrılık itirafı!

Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan Lucescu, babası hakkında açıklama yaptı. Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'i bırakacağını belirtti.

Lucescu'nun oğlundan ayrılık itirafı!
Lucescu'nun oğlundan ayrılık itirafı!
GİRİŞ 06.05.2016 17:34 GÜNCELLEME 06.05.2016 17:34

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan Lucescu, babasının Shakhtar Donetsk'e veda edeceğini ve büyük ihtimalle de başka bir takım çalıştıracağını söyledi.

Razvan Lucescu açıklamasında, "Babam yorulmadı, bence evde boş boş oturmak daha yorucu olurdu. Belki de artık ayrılma zamanı. Ne olursa olsun, 12 yıl boyunca yaşananlar onun için harikaydı. Son 2 yılda yaptıkları ve yaşananlar ise, üniversitelerde ders diye okutulmalı." dedi.

TÜRK BASINININ İDDİASI ŞU ŞEKİLDEYDİ

Mircea Lucescu'nun, teknik direktörlük için kendisine teklif götüren Galatasaray yöneticilerine, hoca olarak oğlu Razvan'ı önererek, kendisinin de sportif direktör olabileceğini söylediği iddia edilmişti.

70 yaşındaki hocanın, emekli olması da gündeme gelirken; yaşı nedeniyle futboldaki yüksek tempoya ayak uydurmakta güçlük çektiği, bu yüzden oğlunu teknik direktör yapıp kendisini arka planda tutarak bir takımla anlaşmak istediği belirtiliyordu

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Lucescu, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldiğinde, "Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. İstanbul’a seve seve dönerim. Galatasaray benim her zaman kalbimde.Durumu biliyorum, Galatasaray'ı seviyorum. Detayları sezon sonunda konuşuruz"diyerek Florya’ya geri dönüşe yeşil ışık yakmıştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak