Çocuğunu eve bıraktı! Sonra ise şehit oldu

Giresun’un Çaldağ beldesinde şehit olan Astsubay Zafer Çalışkan’ın ailesine acı haber verildi.

Çocuğunu eve bıraktı! Sonra ise şehit oldu
Çocuğunu eve bıraktı! Sonra ise şehit oldu
GİRİŞ 06.05.2016 21:08 GÜNCELLEME 06.05.2016 21:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Şehidin, çocuğunu okuldan eve bıraktıktan sonra karakola geçtiği sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.

Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesinin ardından çıkan çatışmada yaralanan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan kaldırıldığı Giresun Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere şehit oldu. Hastaneye gelen şehidin eşine ve yakınlarına Giresun Valisi Hasan Karahan tarafından acı haber verildi.

Öte yandan şehit Çalışkan’ın Ankaralı olduğu ve çocuğunu okuldan alıp karakolun yanında bulunan lojmanlara getirdikten sonra karakola geçtiği ve bu esnada teröristler tarafından ateş açıldığı öğrenildi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, şehidin kanını yerde bırakmamak için bütün operasyonların devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırları içerisinde yer alan Üçtaş köyündeki Akköy-II Hidroelektrik Santraline düzenlenen saldırıdaki grubun olacağını düşünmüyoruz. Bütün kuvvetlerimizle bölgedeyiz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Öte yandan, Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ilk roketatarlı daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edilirken, teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyonlar başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun şehidimin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor