Manisa'da bayram operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet –Gasp Bürosu ekiplerinin düzenlediği operasyonda 8 kişilik suç şebekesi çökertildi.

Manisa'da  bayram operasyonu
Manisa'da bayram operasyonu
GİRİŞ 24.10.2006 16:42 GÜNCELLEME 24.10.2006 16:42
Aziz Gül'ün haberi

Olayla ilgili İzmir Ödemiş Cezaevinden hükümlü bulunan Murat Gemli tarafından yönlendirilen kız kardeşini öldürdüğü için cinayetten aranan kardeşi Nihat Gemli tarafından yönetilen Okan Erdem,Levent Kuman,Ersan Oran,Rıza Tekin,Hasan Hüseyin Çetin,Handan Gemli ve Hasan Başkesen isimli kişiler düzenlenen operasyonla ilgili olarak gözlem altına alındı.

Operasyonlarda 1 Adet 9 mm çapında Glock marka tabanca,Mauser marka tabanca,Vzor marka tabanca,1 adet kuru sıkı tabanca,2 adet av tüfeği, 127 adet dolu fişek,5 adet sustalı bıçak, 1adet Baston saplama, 1 adet sahte kimlik ve bir miktar esrar maddesi ile kişilere ait 10 adet cep telefonuna el konulduğu bildirildi.


“Suç İşlemek İçin Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak, Tabancayla üç ayrı olayda Adam Yaralamak , Gasp Amaçlı Tabancayla Adam Yaralamak, Tabancayla Adam Yaralamaya Azmettirmek, Menfaat Amacıyla Kumar günü düzenlemek, Esrar Maddesi Temin Etmek, Nakletmek ve Bulundurmak, 6136 S.K.M. Ruhsatsız Tabanca ve Sustalı Bıçak Bulundurmak ve Tabanca Temin Etmek, Başkasına ait Kimlik üzerine kendi fotoğrafını yapıştırarak kullanmak suçlarından gözlem altına alınan L.K., O.E., E.O., R.F., H.H.Ç., H.B., E.Ö. ve H.G. isimli şüphelilerle ilgili basın açıklamasını Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir,Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Fikri Özsoy ve Asayiş Şube Müdürü Hasan Onar yaptı.

Emniyet Müdürü Aydemir “Asayişi bozan ve topulumun huzurunu kaçıran hücresel örgütlenmeyle kamuoyunu tehdit edip şantaj ve baskı yapan zorla kumar oynatan ve kumar geliri ile örgüte tabanca ve bıçak temin eden ve kendi ailelerinin geçimini toplumun sırtından sağlayan örgüttür.Kentte yasal olmayan işlerle uğraşanlar bugün olduğu gibi yarında karşılarında emniyet güçlerini bulacaklardır.Biz emniyet güçleri olarak halkın huzurunu ve güvenini sağlamakla yükümlüyüz.Kişiler ve isimleri bizler için önemli değildir.Türkiye Cumhuriyetinin yasalarına karşı suç işleyenler bizim hedef listemizde olacaklardır.”dedi.

ŞEBEKENİN KARIŞTIĞI SUÇLAR
Manisa Polisi çeteyle ilgili 4 gün süren operasyonlarda 17 Temmuz 2006 tarihinde kız kardeşi Sevda Yılmaz’ı tabancayla öldürdükten sonra firar eden Nihat Gemli’yi Merkez Efendi Mahallesi Bursa-İzmir sürat yolu No: 269/13 sayılı yerde ele geçirdi.
-07.07.2006 günü saat 23.45 sıralarında ilimiz Ege Mahallesi, Terzioğlu Sokak üzerinde müşteki Kiyasettin KARABAŞ’ ın faili meçhul kişi veya kişilerce tabanca ile yaralanması;

-03.08.2006 günü saat 14.30 sıralarında ilimiz Dinçer Mahallesi, Doğu Caddesi, No:62/C sayılı işyerine icra takibi için giden müşteki İstanbul Barosu Avukatlarından Osman KALINSAZ’ ın faili meçhul kişi yada kişilerce tabanca ile yaralanması;
-06.10.2006 günü saat 20.30 sıralarında İlimiz Yeni Mahalle Şehit Er Mehmet Savunmaz Sokak ile Karaca sokağın kesiştiği yerde müşteki Halil ULUTAŞ’ ın faili meçhul kişi ya da kişilerce tabanca ile yaralanması;

-10.10.2006 günü saat 21.55 sıralarında ilimiz Arda Mahallesi, Belediye caddesi No:1 sayılı yer önünde, şüpheli Ercan ÖZDEMİR’ in, Talip ÖZTUNÇTEMUR ve Kenan ÖZTUNÇTEMUR’ u tabancayla yaralanması olayı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?