Can Dündar saldırısında flaş gelişme!

Can Dündar'a yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştiren Murat Şahin tutuklandı.

Can Dündar saldırısında flaş gelişme!
Can Dündar saldırısında flaş gelişme!
GİRİŞ 10.05.2016 21:02 GÜNCELLEME 10.05.2016 21:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazeteci Can Dündar'a yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştiren Murat Şahin, "Silahla tehdit" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından tutuklandı.

Hakimlik, diğer şüpheliyi ise hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına karar vererek serbest bıraktı. Serbest bırakılan şüphelinin yurtdışına çıkışı yasaklandı ve adresine en yakın karakolda imza atmasına karar verildi. 

YORUMLAR 6
  • zamansız 7 yıl önce Şikayet Et
    artık bu tiyatroları seyretmekten sıkıldık
    Cevapla
  • Seyitoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğraftakiler İyi ki şanslarını titatroda denememişler. Hayatımda bu kadar kötü bir oyunculuk görmedim...
    Cevapla
  • dede korkut 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu fotoğraf açık ara komik fotoğraf birincisi olmuştur. Tehditkar saldırganın mimikleri, silahlı eli serbest olduğu halde hiçbir şekilde direnç göstermemesi, engellemeye çalışan kahramanın bir eliyle silahsız eli tutarken diğer eliyle telefonuna sarılarak uyguladığı süper teknik, panik halinde olması gereken hanımın can havliyle video veya fotoğraf çekmesi, Cancağızımızın arka planda efelenmesi ve tutulması ile şu anda hala seçilmemiş olsa da ilk fırsatta seçileceğinden eminim
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD'nin aya iniş mizanseni kadar kötü hatta daha kötü :))) Tiyatrocular acemi. Silah tutan el sabit , telefon tutan el koruma altında. En güzel sahnesi zaten orası. Gül gül öldüm.
    Cevapla
  • Oyun 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence tiyatroya alet olanlarda tutuklanmalı.Bizi kerizmi sandınız.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Can Dündar, Türkiye'yi terör örgütlerine destek veren ülke olarak göstermek için her türlü manşeti atsın her türlü sahte delili üretsin devletin gizli sırlarını ifşa edip Türkiye'nin dış politikasına müdahale etmeye kalksın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lahey'de yargılanması için sahte delil üretsin bunun için her yola başvursun tuttuğu tetikçi ile kendine tiyatral bir suikast düzenletsin ve de üstüne üstlük elini kolunu sallaya sallaya gezip Reise tehditler savursun yahu bu nedir ya vatandaş olarak çileden çıkmak içten bile değil bu nasıl iştir devlet bu adamı halen nasıl bu şekilde konuşturabiliyor yok mu bu hainlere dur diyecek yeter yahu vallahi yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?