Bakan açıkladı: İşte Sur'da son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Sur'da gerçekleştirilen çalışmalar ve bölgenin son durumu ile ilgili bilgi verdi.

Bakan açıkladı: İşte Sur'da son durum
Bakan açıkladı: İşte Sur'da son durum
GİRİŞ 11.05.2016 14:04 GÜNCELLEME 11.05.2016 14:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Sarı, katıldığı “Paris’ten Antalya’ya Uluslararası Yeni İklim Değişikliği Rejimi Paneli” sonrası Sur’daki çalışmalar ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bakan Sarı, Sur’da kentsel dönüşüm çalışması yapılmadığını her fırsatta ifade ettiğini hatırlatarak şunları dedi:

40 KİŞİLİK EKİP ÇALIŞIYOR

"Diğer bölgelerimizde terörden dolayı tahrip olan, zarar gören evler, yıkılan yolların olduğu Silopi’de, Cizre’de, İdil’de kentsel dönüşüm yapacağız ama Sur’da Koruma Amaçlı İmar Planı çerçevesinde yapacağımız çalışmalar hangi hızla devam ediyorsa bugün de aynı hızla devam ediyor, yarın da aynı hızla devam edecek. Hatta bugün genel müdürlerimiz bölgede çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla temas halindeler. Sur’da 40 kişilik bir ekip göreve başladı. İktidara geldiğinden beri AK Parti başladığı hiçbir projeyi yarım bırakmadı. Sur ve bölgedeki imar ve inşa çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Vatandaşların terörden kaynaklanan mağduriyetlerini en hızlı şekilde telafi edeceğiz."

YORUMLAR 1
  • Yurdakul Akpınar 7 yıl önce Şikayet Et
    kamerayı savcı zannediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”