Yıldız: Mülk Allah'ın biz de Allah'a çağırıyoruz

Sinop'ta çirkin saldırıdan sonra programını iptal eden Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı İlahiyatçı Yazar Nurettin Yıldız, açıklama yaptı:

Yıldız: Mülk Allah'ın biz de Allah'a çağırıyoruz
Yıldız: Mülk Allah'ın biz de Allah'a çağırıyoruz
GİRİŞ 13.05.2016 13:04 GÜNCELLEME 13.05.2016 13:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İHH ortaklığıyla Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı İlahiyatçı Yazar Nurettin Yıldız’ın Sinop ve Ayancık ilçelerinde vereceği konferans bir grubun çirkin saldırıları nedeniyle iptal edildi. 

Yaşananların ardından bir açıklama yapan Yıldız; "Şahsımız açısından üzücü ve esef verici olarak görmüyorum. Genç kardeşlerimizle buluşacaktık. Burada buluşmak nasip değilmiş. Rabbimden bizim ve dinleyecek genç kardeşlerimiz açısından da niyetlerimizi kabul buyursun. İnşallah bürokraside ki hantallık ve idarecilerin, bilhassa valilik ve kaymakamlığın yanlışlarını ve ihmallerini düzelttikten sonra inşallah ilk fırsatta Sinop'a geleceğiz. Gerekirse köy köy Sinop'u doyacağız. Yılmadık, hiç bir zaman yılmayı düşünmüyoruz. Kardeşlerimize zarar gelmesin, niyeti kötü olanlar yanlış bir iş yapmasın, biz vesile olmayalım diye  meseleyi uzatmadan geri dönüyoruz. Köy köy dolaşmak üzere geri döneceğiz" dedi.
 
Yıldız bugün de internet üzerinden bir takipçisinin yazdığı ''Bugün Sosyal Doku sayfasında, cami sohbetlerine ara verdiğinizi okudum. Benim tek korkum ilmin yavaşlamasıdır. İlmin kesintiye uğramasından, geçici bile olsa sizin ilminizden istifade edememekten Rabbime sığınırım..''şeklindeki ifadelere şöyle yanıt verdi.''Allah sizi ve bizi lütfu ile cennetlerinde buluştursun. O büyük buluşma gününde de bu yazdıklarınızı Rabbimin keremine mazhar olabilmek için şahidim olarak getirmek isterim.
 
Size duadan başka yapabileceğim yoktur, ne bir söz söyleyebiliyorum ne de nemlenen gözlerimi size gösterebiliyorum. Teşekkür dahi küçük gelir sizin hislerinize. Zira biliyorum ki siz, benim konuşmalarıma hayran değilsiniz. Kur’an’daki azameti, Buhari’deki enginliği, Ebu Hanife’deki dehalığı gördünüz de bu kardeşinizi o büyüklerin dibinde yok gibi durduğu hâlde bir şey kabul ettiniz. Ne diyeyim ben, Rabbim sizi umduğunuza nail etsin. ‘Bu ümmetin âlimi’ denebilecek âlimleri görmeyi size nasip buyursun Rabbim.
Biiznillah geri durmayacağız. Nefes alıp verebildiğimiz sürece geri durmayacağız. Namazı ayakta kılmak gerektiğinde ayakta, kılamayan oturarak, oturamayan yatarak, yatamayan da en azından ima ile kıldığı gibi inşaallah biz de dilimizle haykıramazasak bile kaşlarımızı oynatarak da olsa, Allah’ı, Peygamber aleyhisselamı ve O’nun Şeriat’ını haykıracağız. İnsana duyuramazsak taşa duyuracağız. Gündüzlerimiz giderse geceyi kullanacağız. Hiçbir şeye kabiliyetimiz kalmazsa ilelebed Şeriat’ımıza hasretimizi kaybetmeyerek kaynayan yüreklerimizin sevdası ile kazanacağız.
 
Duanıza çok muhtacız, lütfen dua ediniz. Elimiz, dilimiz, ayağımız kaymasın çok dua ediniz.
Yeğenlerime bütün yüreğimle dualar ederim. Rabbim onları salih amellerle, derin ilimlerle mücehhez kılsın. Şehadetle biten hayatlarımız olsun. Onlarla Adn cennetlerinde koltuklara gerilmiş olarak ebedî saadete kavuşasınız. Her birine hususi selamlarımı iletiniz. İstanbul’a geldiğinizde hususi bir ziyaret için eşinizle birlikte sizi bekleyeceğim. Emanetleri zayi olmayan Allah’a emanet olasınız.''

YORUMLAR 2
  • kafkasyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allah razı olsun sizden.Allah ilminize bilginize kuvvet versin.Hürmet eder ellerinden öperim.Yayınlayın da artık bu yorumu ....
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz hocam ALLAH İÇİN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi