İran konsolosunun evinin önünde şüpheli buzdolabı

Erzurum'da İran Konsolosu'nun evinin önünde duran şüpheli buzdolabı fünyeyle patlatıldı. Ancak sonrasında yaşananlar şaşırttı.

İran konsolosunun evinin önünde şüpheli buzdolabı
İran konsolosunun evinin önünde şüpheli buzdolabı
GİRİŞ 14.05.2016 00:45 GÜNCELLEME 14.05.2016 00:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erzurum’da İran Konsolosunun evinin önüne bırakılan buzdolabı, polisi harekete geçirdi. Fünyeyle patlatılan buzdolabının, içini böcek basması nedeniyle refüje bırakıldığı ortaya çıktı. 

Olay, Erzurum’un merkez Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’ndeki İran Konsolosunun evinin önünde gerçekleşti. Saat 22.00 sıralarında refüjün ortasına bırakılan mini buzdolabını gören vatandaşlar şüphelenerek durumu polise bildirdi.

"BUZDOLABI ESNAFLARDAN BİRİNİN, PATLATMAYIN" DEDİLER

Bazı vatandaşlar buzdolabının esnaflardan birine ait olduğu söyleyerek, polisin buzdolabını patlatmasını engellemek istedi. Polisin telefonla aradığı buzdolabı sahibinin telefonu açmaması üzerine bomba imha uzmanı, yaptığı incelemenin ardından buzdolabını fünyeyle patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan buzdolabının boş çıkması çevredekilere rahat bir nefes aldırdı.

"ABİ BENİM DOLABIMI NİYE PATLATTINIZ YA"

Fünye bağlanarak kontrollü bir şekilde buzdolabının patlatılmasının ardından olay yerine gelen buzdolabı sahibi önce yaşananların şaka olduğunu zannetti. Şaşkınlığını gizleyemeyen esnaf polislere, “Abi benim dolabımı niye patlattınız ya” demesi vatandaşları ve polisleri güldürdü.

Buzdolabını refüje neden bıraktığının sorulması üzerine, “Dükkanda buzdolabının içini böcek basmıştı. Yıkadıktan sonra oraya bıraktı. Beni aramışsınız ama telefon şarjdaydı duymadım. Gitti güzelim buzdolabı” dedi.

YORUMLAR 2
  • Karaman 7 yıl önce Şikayet Et
    iran konsolosunun erzurum da niye evi var ?
    Cevapla
  • harun 7 yıl önce Şikayet Et
    dalgamı geçiyorsun lan derdim ben gülmezdim ülke bu haldeyken bir yere birşey bırakıyosan üzerine anlaşılır bir not ve telefon numarası ad soyad bırak bilader
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir