Fırtına obüsleri IŞİD hedeflerini vurdu

Fırtına obüsleri ÇNRA Bataryaları ve Koalisyon güçleri IŞİD hedeflerini vurdu: 45 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi

Fırtına obüsleri IŞİD hedeflerini vurdu
Fırtına obüsleri IŞİD hedeflerini vurdu
GİRİŞ 14.05.2016 11:42 GÜNCELLEME 14.05.2016 11:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Halep kuzeyinde atış hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen IŞİD hedefleri, Fırtına obüsleri ÇNRA Bataryaları ile  yapılan topçu atışları ve Koalisyon güçleri tarafından düzenlenen hava harekatı sonucunda Dudiyan, Cakka, Cariz, Baragidah, Kafrah, Kara Köprü ve Yahmul  bölgelerinde,  toplam 45 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi,  IŞİD'e ait 5 savunma mevziisi ile 1 havan  silahı imha edildi.

YORUMLAR 19
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    tsk cok yalan soylemeyr basladi asiri guven kaybediyor bu iyi niyetli bir uyari.
    Cevapla
  • karslı 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bizim işidle ne işimiz bizim düşmanımız pkk dır bırakın boşuna düşman kazanmayın sakallıalr kürtleri gebrtir bizen yahu
    Cevapla
  • CAFER-3 7 yıl önce Şikayet Et
    Fırtına obüslerinin maliyeti yüksek ise aynı teknolojiye sahip ama mobil olmayan sabit bataryalar oluşturulabilir. Bu bataryalar sınır boyunca yirmişer km. aralıklarla "kalekol" tarzında konuşlandırılır. Böylece pahalı paletli obüsler yerine çok daha ucuza sabit bataryalar oluşturulabilir. Hatta bunlar, İHA'lar ve Uydulardan alınan verilere göre ayrı ayrı değil bir veya birkaç komuta merkezinden ateşlenebilir. Bu savunma şekli hava gücü ve uzun menzilli silahları olmayan terör örgütüne karşı çok etkili olacaktır.
    Cevapla
  • muhammed emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hoca hepsini yapacaktı elektronik üzerine her şeyi planlamıştı ama yaptırmadılar
    Cevapla
  • CAFER-2 7 yıl önce Şikayet Et
    İHA'lar ve Türk uyduları ile 24 saat desteklenecek Fırtına obüslerini Irak ve Suriye sınırı boyunca dizip, bu topların menzile giren sınırımıza paralel koridordaki hareket eden her şeyi aralıksız bombalayın.
    Cevapla
  • CAFER 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir yandan ABD'nin ulusal kanadıyla bağları güçlü tutup YPG=PKK olduğunu anlatırken, diğer yandan da terörist bataklığı olan, başta Afrin olmak üzere "PYD" koridorunu 7 gün 24 saat ateş altına alın. Bu koridorun tamamı Fırtına toplarının (T-155) menzilinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi