Sümeyye Erdoğan'ın nikah şahitleri kimler?

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri kimler? İşte düğünle ilgili ayrıntılar..

GİRİŞ 14.05.2016 17:08 GÜNCELLEME 15.05.2016 08:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi.  Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri kimler? Çiftin düğününü kim organize etti? İşte düğünle ilgili ayrıntılar.. 

Selçuk Bayraktar Sümeyye Erdoğan’ın düğününe yurt dışı ve içinden pek çok davetlinin katıldı. Düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu.

NİKAHI KADİR TOPBAŞ KIYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar çiftinin Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde nikahı kıyıldı. Törene siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

8 NİKAH ŞAHİDİ VARDI

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu.

DÜĞÜNDEN İLK KARELER İÇİN TIKLAYIN

ÇİFTİN DÜĞÜNÜNÜ KİM ORGANİZE ETTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, bugün Selçuk Bayraktar ile dünya evine girdi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılan düğüne, üst düzey devlet protokolünün yanı sıra, yurt dışından da çok sayıda devlet başkanı iştirak etti.

Habertürk'te yer alan habere göre, Sümeyye Erdoğan’ın düğün organizasyonunu yapan kişinin siyasal iletişim duayeni, Arter Reklam Ajansı Başkanı Erol Olçok olduğu öğrenildi. 

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI İKİ AY ÖNCE BAŞLADI

Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları, Ahmet Burak, Necmettin Bilal ve Esra’nın düğününü gerçekleştiren Arter Reklam Grubu şirketlerinden Ceo Event ‘in organize ettiği düğün hazırlıklarına iki ay önce başlanıldı. Düğün için davetiye tasarımı yapıldı. Düğünün yapıldığı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde özel bir sahne kuruldu. Özel ses, ışık ve watchout sistemi, salon içi çiçek süsleme ve tebrik alanıyla son derece sade ve etkileyici bir atmosfer oluşturuldu. Ayrıca düğüne katılan tüm davetlilere özel bir hediye verildiği ifade edildi. Yılın düğününe 6.500 kişinin katıldığı tahmin ediliyor.

YORUMLAR 1
  • müslüm ereli 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. mutlu mesut etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı