Akar niye şahit oldu: TSK'dan açıklama...

Genelkurmay Başkanı'nın Sümeyye Erdoğan- Selçuk Bayraktar çiftinin nikah törenine katılmasına yönelik eleştirilere cevap verildi.

Akar niye şahit oldu: TSK'dan açıklama...
Akar niye şahit oldu: TSK'dan açıklama...
GİRİŞ 16.05.2016 17:04 GÜNCELLEME 16.05.2016 17:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah törenine katılmasına yönelik eleştirilere karşılık askeri kaynaklar, şehitlerin Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenlerine katılan Orgeneral Akar ve komuta heyetinin ardından hayatın doğal akışı çerçevesinde nikah törenine katılarak insani görevlerini yerine getirdiği belirtildi.  

Askeri kaynaklar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın komuta heyeti ile birlikte, devlet protokolü çerçevesinde,İstanbul'da düzenlenen, sadece imza ve tebrikattan ibaret olan sade, müziksiz, kokteylsiz bir nikah törenine davet üzerine katıldığının altını çizdi.  

İşte o açıklama:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Komuta Heyeti ile birlikte, 14 Mayıs 2016 tarihinde saat 13:00’te; Çukurca’da hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin Ankara Kocatepe Camiinde düzenlenen cenaze törenlerine katılmışlardır.
 
Müteakiben, aynı Komuta Heyeti, aynı gün saat 15:00’te, İstanbul’da düzenlenen nikah törenine, devlet protokolü çerçevesinde katılmışlardır.
 
Bu kapsamda, sadece imza ve tebrikattan ibaret olan bir nikah davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumlar; insani ve vicdani olmaktan uzaktır.
 
Terörle Mücadeleye yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bu günlerde, eleştiri ve yorumlarda insaflı ve yapıcı olunması, ayrıştırıcı dil kullanılmaması, ülkemizin ve aziz milletimizin birliği, beraberliği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

YORUMLAR 10
  • konyalii 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu fesati fitneyi yayanlarin elbet bir gun allah im belsqini verecektir ulan isinize ekmeksizler o unuformayi cikarmis gitmis normal vatandas gibi unuformayla gitmemis ki zaten dugunune giittigi kiside en ust amirinin kizi yani cumhurbaskani kizi yav tebrik edin tum degerli insanlar gitmis dugune die her zamanki gibi kostek oluyorsunuz GANDi nin kizi olsa yoksada oglunun dugunune devatli listesi.. ingiltere baskani israil baskani esed apo rusya ermenistan baskani fransa baskani italya baskanini cagirirdi... iy yapmislar allah en iy oyunlari bile bozandir allah alil fikir versin bu fesatligi yapanlara
    Cevapla
  • Alim 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana be Paşam allahına kurban kimi ne ilgilendirir,sonra damat bey silahli ihanin mucidi yani pasamin emrinde sivil asker sayilir bir pasayada emrindeki askerinin en mutlu gunune şeref vermesi kadar daha doğal bişey olabilirmi
    Cevapla
  • kocasolsk 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhatap alip cevap vermeye bile degmez bu ihanet cetelerine PASAM. Biz abd ab rus iran ve israil ajanlarina neden cevap verelim.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam genelkurmay başkanımızın yerinde sosyal medya hesaplarında hakaret içeren bütün hesaplara dava açardım.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet elhamdüllilah askerinin önünde gidip şehit düşen komutan çok gördü. Fakat askerleri şehit düşerken şahit olan komutan daha görmemişti. Bir de bu eksikti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...