Mahkemeden Gülen'e 'AK Parti' reddi!

FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Gülen'in, AK Parti'ye açtığı manevi tazminat davası reddedildi.

Mahkemeden Gülen'e 'AK Parti' reddi!
Mahkemeden Gülen'e 'AK Parti' reddi!
GİRİŞ 17.05.2016 13:58 GÜNCELLEME 17.05.2016 13:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

"Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" soruşturmaları ve davaları kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan Fetullah Gülen'in, 30 Mart yerel seçim kampanyaları sırasında AK Parti Samsun mitingi öncesi asılan bir afişte kişilik haklarına saldırıldığı iddiasıyla, AK Parti Genel Başkanlığına açtığı manevi tazminat davası reddedildi.

"ELEŞTİRİ SINIRLARI İÇERİSİNDE"

AK Parti Genel Merkez avukatı Cemaloğlu ise dava konusu afişin, görünür gerçekliğe uygun olduğunu, bu sebeple eleştiri sınırları içerisinde kaldığını vurgulayarak, davanın reddini talep etti.

Hakim Ümran Diler, yargılamanın bittiğini bildirerek, davanın reddine karar verdi.

 

YORUMLAR 7
  • noktalama işareti 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeye gelmeli. gelmiyorsa hakkındaki tüm suçlamaları kabul ediyor manası çıkar. gelmedikçe hem ülkeye, hem de ihvanına zarar veriyor. verdiği zararların maddi ve manevi miktarını açıklayabilecek bir babayiğit var mıdır burada bilmiyorum. nasıl bir imtihandır bu Allahım, sen bizleri koru. şeytanın ve şeytanlaşmış insanların, bilerek bilmeyerek şeytana ve onun askerlerine hizmet eden herkesten koru Yarabbim.
    Cevapla
  • Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Gücü ve kudreti inziva adı altında amerikada arayanlara ne denir ?abdülamerika. kimin cennetine girer? amerikanın, ya amerika ekberüşşeytan ise işte o zaman durum felaket... İşte gördünüzmü gücü kudreti ve izzeti amerikada aramanın sonrasın da ortaya çıkan zilleti?Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur. Hala tayyib firavun biz musanın askerleriyiz sözüne kanan varsa hocası ile beraber amerikadan medet ummaya devam etsinler...
    Cevapla
  • cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    bu fethullah amma da hoşgörülü bir adammış adamın açmadığı dava tazminat kalmamış bu kadarına gerçekten pes aynı hdp nin taktiğini kullanıyor bir insan hakiki niyetini nasıl böyle gizler anlamak zormuş tabi dış güçler yardım etti ama Allah izin vermedi elhamdülillah
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Arsızlığın bu kadarı pes vallahi.
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünün "alim" gözüyle bakılan bugünün zavallısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!