Bolu'da trafik kazası: 1 ölü

Bolu'nun Tepecik Mahallesi'nde minibüsün çarptığı genç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bolu'da trafik kazası: 1 ölü
Bolu'da trafik kazası: 1 ölü
GİRİŞ 01.11.2006 04:55 GÜNCELLEME 01.11.2006 04:55

Tepecik Mahallesi'nden Bolu şehir merkezi istikametine giden sürücüsü belirlenemeyen ve plakası alınamayan minibüs, Cüneyt Başaran yönetimindeki 14 BH 329 plakalı motosiklete çarptı. Kazadan sonra hızla olay yerinden kaçan minibüs şoförü, olay yerinde yaşam mücadelesi veren 19 yaşındaki genci yol ortasında bıraktı.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 'öldü' denilen genci hayata döndürmek için uzun süre uğraş verdi. Yapılan müdahaleyle bir ara kalbi çalıştırılan Başaran, kurtarılamadı. Yol ortasında bir saat yaşam mücadelesi veren gencin yakınları ise, olay yerinde sinir krizi geçirdi.


Olayı gördüklerini belirten 2 bayan, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Karakolu'na götürüldü. Görgü tanıkları, minibüsün motosiklete çarptığını ve gencin kafasının üzerinden geçtiğini söyledi.


Öte yandan, olay yerine gelen ve kendisini jandarma olarak tanıtan bir kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı. Ölen şahsın yakınları da, gözaltına alınan kişiyi minibüs şoförü sanınca bir anda ortalık karıştı. Bu kişiyi linç etmeye çalışan gencin yakınlarını, polis ve jandarma ekipleri güçlükle engelledi. Polis, kaçan minibüs şoförünü yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.


(aa)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı