Türkiye şehit askerin son görüntüsünü konuşuyor

Şemdinli'de şehit düşen piyade uzman çavuş Gökhan Dündar'ın, düğününe gidemediği arkadaşına gönderdiği video ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.05.2016 10:50 GÜNCELLEME 20.05.2016 10:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri zırhlı aracın karayolundan geçişi sırasında teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 28 yaşındakipiyade uzman çavuş Gökhan Dündar, düğününe gidemediği arkadaşına 5 gün önce cep telefonundan videolu mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

"KUSURA BAKMA, HALİMİ GÖRÜYORSUN"

Şehidin arkadaşına gönderdiği videolu mesaj kısa sürede çok sayıda kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Şehit Dündar, arkadaşına gönderdiği mesajın "Kusura bakma. Düğününe gelemiyorum. Halimi görüyorsun." diyor.

YORUMLAR 20
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    birer fatiha gönderelim şehitlerimize.mekanı cennet olsun rabbim gani gani rahmet eylesin.gözlerim yaşardı size fatiha gönderen bu millete hakkınızı helal edin şehiditlerimiz.rabbim zamanın fitnelerinden korusun bu milleti inşaallah.amin.tüm şehitlerimizin ruhları içun el fatiha
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen bizlere hakkını helal et yiğidim.
    Cevapla
  • tevhid 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne güzellik ALLAH'ım :( tertemiz nur var yüzünde şikayet yok ,Rabbim şefaat nasip eylesin :(
    Cevapla
  • Aras... 7 yıl önce Şikayet Et
    siz ve sizin gibi"BEDİRİN ASLANLARI ASKERLERİMİZ ve POLİSLERİMİZ"....,, sizler hakkınızı helal edin bizim ne hakkımız var İNŞAALLAAHH hazreti ALLAH,ım bu Mübarek Berat Kandilinin yüzü suyu hürmetine hazreti Muhammed Mustafa peygamber(sallaahualeyhivesselam)efendimize gelmiş geçmiş bütün"SEHİTLERİMİZİ"..,komşu eylesin cennetin enn güzel yerlerine koysuunn iNŞAALLAAH..İNŞAALLAAAHH..AMİNN..AMİİNN...AMİİİİNNNN..,
    Cevapla
  • mkc 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah en hızlı binekle şehadet tahtına oturdun şehidim. Ya Rabbi! bu kulunun şehadetini kabul et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor