Şırnak'ta teröristlere halktan büyük tokat!

Şırnak kent merkezinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerden arındırılan mahallelerdeki evler Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şırnak'ta teröristlere halktan büyük tokat!
Şırnak'ta teröristlere halktan büyük tokat!
GİRİŞ 20.05.2016 15:25 GÜNCELLEME 20.05.2016 16:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, güvenlik güçlerince 14 Mart'ta güvenlik güçlerince başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürdürülüyor.  Bahçelievler, Gazipaşa ve İsmetpaşa mahallelerinde çembere alınan teröristlerle güvenlik güçleri arasında hemen her gün sıcak temas da sağlanıyor. 

EVLERE BAYRAKLAR ASILDI

Teröristlerden arındırılan Dicle, Yeni, Yeşilyurt, Gündoğdu ve Cumhuriyet mahallelerinde devam eden operasyonlarda, şimdiye kadar 190 barikat kaldırıldı, 29 çukur kapatıldı.  Terörle mücadele timleri temizlenen mahallelerde ev aramalarını sürdürürken, operasyona destek veren vatandaşlar da evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Kentin yüksek kesimlerinden görünen bayraklar operasyon timlerine moral verirken, kent merkezinden silah sesleri yükselmeye devam ediyor.  

Kentte 68 gündür devam eden ve yaklaşık yüzde 90'ı tamamlanan operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 405'e yükseldi. Teröristlere zırhlı araçlarla "teslim ol" çağrısında bulunan güvenlik güçleri, çemberi her geçen gün biraz daha daraltıyor. Teröristler, el yapımı patlayıcılar, roket ve uzun namlulu silahlarla güvenlik güçlerinin ilerleyişini yavaşlatmaya çalışıyor. Operasyonda, PKK'lı teröristler terk ettikleri bölgelerde evleri ateşe verip zaman kazanmaya çalışıyor. 

YORUMLAR 25
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    evinin önünde çukur kazılırken sessiz kalan sözde müslüman topluluğu islamın son ordusu askerlerimizin tırnağına zarar gelirse Rabbim cehennemine ebedi alsın hepinizi.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bayrakları asker ve polis asmış. O halk da nerde bu cesaret! Ahirette bu şehitlerin hesabını nasıl vereceksiniz çok merak ediyorum. Evinizin önünde hendekler kazarken, bombalar döşenirken, o bombalarda yüzlerce polisimiz, askerimiz, vatandaşımız şehit olurken bizim haberimiz yoktu mu diyeceksiniz? Vallahi diğer tarafta ellerimiz iki yakanızda olacak haberiniz olsun.
    Cevapla
  • abdullah paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    türk bayrağı asnalar kendini gizleyen teröristlerde olabilir . halk astıysa tebrik ederim
    Cevapla
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    HDP için çok iyi bir uyarı oldu. Belki ders olur.
    Cevapla
  • Vay be 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğu ve güney doğudaki halkımızla daha yakından ilgilenmek gerek pkk ve hdp sempatizanlığında onları kurtarmak lazım pkk ya halkın desteği olmasa yok olurlar gerekirse doğuda güney doğuda her mahallede en az devlete askere polise mite calışan hizmet eden kendi içlerinden azımsanmayacak derecede ücretli gönüllü vatan evlatları adamlar yetiştirelim.Mitingleri konferansları mahalle ve ev ziyaretlerini çoğaltalım teşkilatlanma ve koordineyi üst seviyeye çıkartalım sadece bir tavsiye lakin kim takar yalova kaymakamını kendimiz çalar kendimiz oynarız ancak..
    Cevapla
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Halkın devlete desteği, barışın alametidir.
    Cevapla
  • Cafer 7 yıl önce Şikayet Et
    bayrak degil hain itleri assinlar
    Cevapla
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    En büyük barış halkın desteğidir. İstese HDP yi dize getirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti