Canan Bayrak'tar'ın hiç bilinmeyen iki özelliği

Star Gazetesi yazarı Sibel Eraslan, Selçuk Bayraktar'ın annesi Canan Hanım'la ilgili hiç bilinmeyen ayrıntıyı okuyucuları ile paylaştı.

Canan Bayrak'tar'ın hiç bilinmeyen iki özelliği
Canan Bayrak'tar'ın hiç bilinmeyen iki özelliği
GİRİŞ 20.05.2016 17:19 GÜNCELLEME 21.05.2016 09:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Star Gazetesi yazarı Sibel Eraslan, çok yakından tanıdığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadının annesi Canan Bayraktar'la ilgili çarpıcı iki konuyu bugün köşesine taşıdı.

BAŞÖRTÜLÜ İLK NESİL ÜNİVERSİTELİLERDEN

"Sümeyye ve Selçuk'un ayakta kılınan nikahı" başlıklı yazıda Eraslan, çevresinde konukseverliği, aile değerlerine verdiği önem ve en çok da fedakarlığı ile tanınan Canan Hanım'ın Başörtülü ilk nesil üniversitelilerden olduğunu  belirterek "Kendisi iktisatçıdır, mektepli oluşu onu hiç bir zaman üstenci kılmamıştır. Anneliği tüm meslek ve statülerin üstünde tutmuş birisidir Canan hanım. Yetiştirdiği iki güzel oğul, onun doktora tezidir adeta" diye yazdı.




 

YORUMLAR 4
  • Abdurrahman SERDAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Okumuş kadınlar ekser feminist oluyor. cenneti (ana olmayı, tekrar tekrar) hatırlamak istemiyor. "Ver yiyim, getir giyiym" diyerek, masa başında oturarak - maddi, manevi bir takım dünyalıklar edinerek, şu mekan senin, bu makam benin diyerek, erkeklere caka satarak - aşağılık duygusunu gidermiye çalışıyorlar. Peygamber de ağuşunu açmış TOKALAŞMAK için sabırla kendilerini bekliyor . peh peh.... Gülüyorum, acıyorum kendilerine. O sıra Ümmü Mektum ve Hz.aişe geliyor, gözlerimin önüne. Bre cahiller, re gericiler.... Hiçbirşey ustasız, hocasız öğrenilemez.
    Cevapla
  • Hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcilari olsun insallah, milyonlara hayirli örnek olsunlar.
    Cevapla
  • KARANFİL 7 yıl önce Şikayet Et
    DAVA İnsanlarının, evlatlarının evliliği geleceğe güvenle bakmamızın, bizlerinde bu geleceğimiz olan gençlerin kiminle ne için evlenmeleri konusunda uyanık olmamızın işaretidir.......mutluluklar..........
    Cevapla
  • Kaplan 7 yıl önce Şikayet Et
    helal masallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı