İhanetin eyalet şeması ortaya çıktı!

FETÖ’nün eyalet yönetim şeması ele geçirildi. İhanet belgesinde yönetici vali, bir öğretmen ise emniyet müdürü olarak görülüyor.

İhanetin eyalet şeması ortaya çıktı!
İhanetin eyalet şeması ortaya çıktı!
GİRİŞ 22.05.2016 08:20 GÜNCELLEME 22.05.2016 15:25
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fetullahçı terör örgütü (FETÖ/ PDY) soruşturması kapsamında yürütülen soruşturmada, örgüt üyelerinin nasıl ‘Paralel Devlet Yapılanması’ oluşturduklarını ortaya koyan ‘Eyalet yönetim’ şeması’ ortaya çıktı. Belgeler, örgütün devletin içinde kurduğu Paralel yapılanmayı da gözler önüne serdi. Manisa’da Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy’un talimati ile FETÖ/PDY’nin emniyet kanadına Manisa merkezli olarak Denizli, Van, Kütahya, Batman ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheliden 15’i tutuklandı, 5 hakkında adli kontrol kararı alındı. Yapılan soruşturma ve araştırmalarda, örgütün bir şema hazırladığı ortaya çıktı. 

HER HAFTA TOPLANTI

“Manisa Eyaleti” şemasına göre, örgütün bu ildeki eğitim kurumlarının genel koordinatörü Abdurrahim Şahin, sözde Manisa Valisi imiş. AFAD Şube Müdürü Cemalettin Altay ise Manisa İl Emniyet Müdürü imiş. Sözde eyalet vali, emniyet müdürü ve şube müdürlerinin, her hafta düzenli toplantı yaparak, ‘Şehri yönettiği’ ortaya çıktı. Soruşturmada, örgüt üyelerinin, devletten aldıkları maaşın yüzde 10’unu da örgüte bağışladığı belirlendi. 

SÖZDE VALİ FİRARDA

Hakkında yakalama kararı bulunan sözde eyalet valisi Abdurrahim Şahin’in ise kaçtığı ama sözde emniyet müdürü ve şube müdürlerinden oluşan 10’a yakın ismin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

KAYNAK: STAR GAZETE
YORUMLAR 25
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    alçak hainler cehenneme gidin
    Cevapla
  • asdf 7 yıl önce Şikayet Et
    milli eğitim şube müd. bakın eski bölge imamı o makamda
    Cevapla
  • giresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bezindöküp manisa meyydanında yakalım
    Cevapla
  • Hak 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizde ileride yargilanacaksiniz.onlar giderken bugün yolsuzluklarinizi ve devletin ihaleleri ile rantci milyarderleriniz kötülüklerin ortaya çıkardı fakat siz giderken müslümanlığa bıraktığınız çirkinlik kalacak.
    Cevapla
  • rmzn 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce siz bir yargılanın! Ondan sonra Allah büyük! Vicdanınız rahat herhalde. Zira piyonlar gerçeklerden habersiz olur. Sizler ancak saf saf savunma yaparsınız.
    Cevapla
  • Murathan 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö hala askeri sinavlarda hile yapiyor. Bu donem ozellikle hava ve deniz subay sozlesmeli ve muazzaf kazanan ve sorusturma asamasindaki adaylarin cogufeto evlerinin ogrencisi. Kazanan adaylar acilen evlerden yurtlardan cikararak yeni evlere yerlestirdiler. Face twit telefon sim hep kapattirdilar. Ekip full calisiyor. Degisen fazla bir sey yok.
    Cevapla
  • Garip Kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu BİMER'e yazın lütfen..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'