3 çocuğunu ABD'de bırakıp YPG'ye katıldı!

Kod adı ‘Heval Viyan olan Samantha Jay Johnston 3 çocuğunu ABD’de bıraktı. Önce Kandil’e sonra terör örgütü YPG’ye katıldı.

3 çocuğunu ABD'de bırakıp YPG'ye katıldı!
3 çocuğunu ABD'de bırakıp YPG'ye katıldı!
GİRİŞ 22.05.2016 09:27 GÜNCELLEME 22.05.2016 15:26
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Türkiye dört bir koldan hainlere karşı mücadele başlattı. Ancak kan lobisinin beslediği hainler rahat durmadı. Terör örgütü PKK ile Suriye'deki uzantısı PYD/YPG omuz omuza verip Türkiye'ye saldırdı. Avrupa ve ABD'den çok sayıda yabancı da Suriye'ye gidip YPG'ye katıldı. Teröristlerin eğitimini sağladı. Sonra da teröristler Türkiye'ye sızıp güvenlik güçlerimize saldırdı. O yabancılardan biri de 25 yaşındaki Samantha Jay Johnston adlı kadındı. Buna göre ABD gizli servisi CIA ajanı olan Samantha Jay Johnston, 2008 ile 2011 yılları arasında Irak'da görev yaptı. Bu sırada yaralandı. Ardından ülkesine geri döndüğü açıklandı.

AYNI ZAMANDA CIA AJANI

Ancak ABD'li kadın rahat durmadı. 3 çocuğunu bırakıp PYD/YPG'ye katıldı. Önce terör yuvası Kandil'de kaldı. "Heval Viyan" kod adını aldı. Sonra terör örgütü YPG'nin bulunduğu Şengal'e geçiş yaptı. Kendi çocuklarını ABD'de bırakan Samantha, burada kadın teröristlere eğitim sağladı. Ardından ABD'ye dönüş yaptı. Ancak aklı YPG'de kaldı. ABD'li kadının bir süre önce yeniden YPG'ye gittiği ortaya çıktı. Samantha, amacının YPG'li kadınları korumak olduğunu açıkladı. Bölgeye giden yabancı gazetecilere de şu inanılmaz açıklamayı yaptı: "Çocuklarımın yanına gitmek istiyorum. Ancak buradaki görevimi tamamlamadan dönemem."..



ABD'li Samantha'nın evlat değil terör sevgisi ağır bastı. Yuvasını bırakıp, "Terör yuvası" Kandil'de kamp yaptı. CIA adına çalışan ABD'li kadının geçmişi akıllarda soru işareti bıraktı. Samantha'nın 2008-2011 yılları arasında Irak'ta harita mühendisi olarak çalıştığı ortaya çıktı!..

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 132
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    ajandır o ajan
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    10 numara ajan abd ye hizmet ediyor. bizim denyo teröristler kime hizmet ediyor
    Cevapla
  • Kozanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok tatlı ya. Karakovan balı gibi . Tatmam lazım. Bulun bu harika parçayı lan.
    Cevapla
  • okan 7 yıl önce Şikayet Et
    terör örgütüyle cia arasında koordinasyonu sağlıyordur çatışmaya girmez
    Cevapla
  • veysel 7 yıl önce Şikayet Et
    tez zaman da çocuklarına "anneniz cehennemi seviyordu oraya ulaştı" haberi gidecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış